Deelnemen als niet-lid

Nagenoeg elke ondernemer heeft het. LinkedIn. Met LinkedIn onderhoud je online connecties die voor je onderneming – of voor je zakelijke ambitie – van nut kunnen zijn. Jij helpt de een, de ander helpt jou. Antwoorden op zoekvragen, vervulde vacatures. LinkedIn has got it all.

Dat geldt minstens voor een netwerkavond. Met zelfs een extraatje: een hoop gezelligheid! Werken én een leuke avond combineren: dát is effectief ondernemen.  

Bij onze netwerkavonden ga je altijd met winst naar huis. Of dat nou in de vorm is van inspiratie, kennis en/of klanten. 

Ben je benieuwd wat een netwerkavond jou brengt?

Meer dan 2.500 ondernemers zijn je voorgegaan

“Het is fun! Je werk moet geen trucje of sleur worden. Door met andere ondernemers te praten tijdens een netwerkavond ga ik altijd vol energie naar huis. Niet altijd goed voor m’n nachtrust, maar zo (!) goed voor m’n bedrijf.”

“Ik heb twee jaar lang deelgenomen aan een netwerkclub en ben nu uiteraard lid van MYN. Daaruit is een groepje lokale ondernemers ontstaan die wekelijks met elkaar samen komen. Ik geloof dat je samen meer kan dan alleen.”

’’MYN is een betrokken club, zonder opsmuk. Dit biedt mooie kansen om elkaar beter te leren kennen en business te genereren. Samen sta je sterker.’’

Deelnemen aan een netwerkavond als niet-lid

Wil je kennismaken? Dat mag! Je kunt nu twee dingen doen.

De eerste optie: je plant een digitale koffiedate met me in zodat we vast kunnen kennismaken. Zo kun je alles vragen wat je maar wilt weten, zodat jij het meeste uit je mogelijke lidmaatschap haalt. Je bent al lid voor 299 euro per jaar.  

Of je zoekt een netwerkavond uit die jou aanspreekt, je meld je aan als gast en komt zelf ervaren hoe leuk je het vindt. Kennismaken is kosteloos en vrijblijvend. 

Vul het formulier in bij het betreffende event, klik op de optie ‘geen lid’ en je kunt je naam, bedrijfsnaam en e-mailadres achterlaten. Die gegevens gebruiken we voor op de deelnemerslijst. Zo weten de andere aanwezigen vast wie jij bent en kun jij andersom gemakkelijk contact opnemen met de andere aanwezigen. Je gaat vast goede connecties opdoen!