Bedrijfsbezoek Bronkhorst high tech – hoe een Oer-Hollands bedrijf zorgt voor een wereldwijde naamsbekendheid!

Bedrijfsbezoek Bronkhorst high tech – hoe een Oer-Hollands bedrijf zorgt voor een wereldwijde naamsbekendheid!

Bij MYN Netwerkclub weten we dat netwerken de sleutel tot succes is voor ondernemers. Daarom organiseren we weer een geweldig event voor onze leden. En waarom is dat zo goed voor je bedrijf? Omdat het je de kans biedt om in contact te komen met gelijkgestemden, je bedrijf te laten groeien en jezelf te ontwikkelen.

Een exclusieve locatie en inspirerend programma

Dit keer zijn we te gast bij Bronkhorst High-Tech B.V., een toonaangevend bedrijf dat slimme en duurzame oplossingen biedt voor het meten en regelen van gas- en vloeistofdoorstroming. De locatie is inspirerend en het programma belooft veel. We beginnen om 14:45 uur met inloop, gevolgd door een voorstelronde en openingswoord om 15:15 uur. Daarna neemt Fergus van Beek, de Manager Marketing & Sales van Bronkhorst High-Tech, het woord met een boeiende presentatie om 15:30 uur. Vervolgens kun je om 16:00 uur deelnemen aan een rondleiding door het bedrijf in groepen. Om 16:45 uur gaan we in gesprek met Marlies Slütter over de marketingstrategie van Bronkhorst High-Tech en hoe zij wereldwijd zichtbaar zijn. We sluiten af met open netwerken om 17:15 uur.

Het programma in een notendop

  • 14:45 uur: Inloop
  • 15:15 uur: Voorstelronde / Openingswoord
  • 15:30 uur: Presentatie door Fergus van Beek (Manager Marketing & Sales)
  • 16:00 uur: Rondleiding door het bedrijf in groepen
  • 16:45 uur: In gesprek met Marlies Slütter over marketing bij Bronkhorst High-Tech
  • 17:15 uur: Open netwerken

Kosteloos kennismaken bij MYN

Ben je nog geen lid van MYN? Geen probleem! Tijdens dit event kun je kosteloos en vrijblijvend kennismaken met onze netwerkclub. Meer dan 2.500 ondernemers gingen je al voor, en nu is het jouw kans om te proeven van wat wij met netwerken doen. Ontdek hoe netwerken het verschil kan maken voor jouw bedrijf.

Meld je snel aan

Mis dit event niet en meld je snel aan. Netwerken is de sleutel tot groei, en bij MYN Netwerkclub geloven we in de kracht van samenwerken en het optimaliseren van je zakelijke kansen. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen te bouwen aan een sterker netwerk en een succesvoller bedrijf. Tot dan!