MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Netwerken in een gezond én sportief 'jasje'

Netwerken in een gezond én sportief 'jasje'

FeelGoodClub AeroFitt wil iedereen helpen met het creëren van een gezondere levensstijl. Ze streven ernaar middels deskundig personeel, kwalitatief hoogwaardige producten en een ruim aanbod mensen in Gelderland gezonder en fitter te laten leven.

FeelGoodClub AeroFitt nodigt ons uit voor een gezellige en sportieve netwerkavond aan de Hengelderweg 18 in Didam.

Wat is jouw doel?

Iedereen die naar de sportschool gaat, gaat met een reden. Bijvoorbeeld conditie verbeteren, kracht opbouwen of afvallen. Oftewel, met een DOEL. Deze netwerkavond staat in het teken van het effect van gezondheid op jouw onderneming. De inloop van de avond is vanaf 19:00. Tijdens de pubquiz, die van start gaat om 19:30, komen we erachter wie het meest afweet van vitaliteit. Ben jij in voor een gezond wedstrijdje? 

Na afloop van de pubquiz is er ruimte om vrij te netwerken en van elkaar te horen hoe een (gezonde) leefstijl van invloed is op het ondernemen. Deze avond heeft een dresscode, namelijk: kleding om je goed in te bewegen. Hopelijk ben jij in voor een feel good avondje!

Tijden van het programma

  • 19:00 – 19:30: Inloop
  • 19:30 – 21:00: Pubquiz ‘je fit voelen’
  • 21:00 – 22:00: Vrij netwerken

Introducé meenemen

Wil je een ondernemende introducé meenemen die nog niet eerder bij een evenement van MYN is geweest? Dat kan! Stuur de link van het event naar jouw introducé zodat hij/zij zichzelf in kan schrijven.

Meld je aan en mis niets 

Wil je je gezondheid verbeteren maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Meld je dan nu aan voor dit event op deze sportieve locatie en garandeer jezelf van een plek. Tot dan!