Maak je eigen bedrijfsvideo

Maak je eigen bedrijfsvideo

In een wereld die continu verandert en waarin alles steeds sneller en luxer moet, denkt Bacron mee. Ze zijn product engineers en bedenken en ontwerpen klant specifieke oplossingen met aluminiumprofielen. Producten waar de klant veel werk en tijd mee bespaart. De liefde voor engineering en aluminium voegen ze samen om unieke producten te ontwikkelen. Zo beschikt Bacron over hét transparante schoolbord of het meest precieze positioneersysteem voor het ophangen van kunstwerken.

Maak kennis met innoverende technieken

De inloop van de avond is vanaf 19:00 uur. Het evenement vindt plaats aan de Telgenweg 30 in Heeten. Na de inloop van de avond starten we met een korte voorstelronde. Vervolgens leidt Paul Reimert ons rond door het bedrijfspand en vertelt hij wat ze allemaal doen. Na de rondleiding is er ruimte om jouw eigen video te maken door middel van een modern stukje techniek.

Na afloop is er nog ruimte om vrij te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Je gaat naar huis met nieuwe connecties, inspiratie en wie weet jouw eigen bedrijfsvideo.

Tijden van het programma      

  • 19:00 - 19:30: Inloop van de avond
  • 19:30 - 19:45: Voorstelronde
  • 19:45 – 20:15: Rondleiding door Paul Reimert
  • 20:15 – 21:00: Maak je eigen video
  • 21:00 - 22:00: Vrij netwerken  

Meld je nu aan! 

Smaakt dit naar meer? Kom dan langs op deze innoverende netwerkavond bij Bacron. Tot dan!