Wijnproeverij Apeldoorn: Musica & Vino

Wijnproeverij Apeldoorn: Musica & Vino

Netwerken in Italiaanse sferen? Kom dan naar de 'Musica & Vino' wijnproeverij, een netwerkavond die volledig in Italiaanse sferen wordt gehouden. Laat je betoveren door de combinatie van heerlijke wijnen en bijpassende muziek.

Het proeflokaal van Musica & Vino, gelegen aan de Ketelboetershoek in Apeldoorn, is de perfecte locatie voor deze bijzondere avond. Hier zul je worden meegenomen in het verhaal van de LungoParma wijnen door eigenaar Paolo Previati.

Deze Italiaanse wijn wordt gepresenteerd in drie smaken: rood, wit en mousserend. Previati is een importeur van diverse wijnsoorten, waaronder Italiaanse pareltjes. Musica & Vino biedt deze bijzondere wijnen aan voor detailhandel, horeca en particuliere verkoop.

Uiteraard mag een lekker hapje bij de wijn niet ontbreken. Na afloop van de proeverij kun je genieten van heerlijke Italiaanse hapjes terwijl je vrij kunt netwerken en napraten.

De vintage aankleding van het proeflokaal en de Italiaanse muziek zullen je zeker in de juiste stemming brengen. Dit is een avond waar je jezelf kunt onderdompelen in de Italiaanse cultuur en tegelijkertijd kunt netwerken met gelijkgestemde wijnliefhebbers én ondernemers.

Tijden van het programma

  • 19:00 - 19:30: inloop
  • 19:30 - 20:00: welkomstwoord, kennismaking en (korte) presentatie
  • 20:00 - 21:00: wijnproeverij
  • 21:00 - 22:00: open netwerken
  • 22:00 uur: afsluiting

Meld je nu aan!

Klaar voor een leuke netwerkavond? Meld je dan nu aan voor dit event. Tot dan!