Kennisdelen & speeddaten bij Facility Point

Kennisdelen & speeddaten bij Facility Point

Deze avond zijn we te gast bij Facility Point in Arnhem. We gaan weer gezellig met elkaar speeddaten. Elkaar (nog beter) leren kennen, aandacht voor- en interesse hebben in elkaar, staat centraal tijdens deze netwerkavond. 

Facility Point Arnhem is gebouwd in 2000. Het gebouw is ontworpen als flexibel en op de toekomst gericht business center en daardoor optimaal geschikt om de huurder van vandaag én die van morgen datgene te bieden wat hij of zij wil. Kantoorruimtes (klein en groot), vergaderruimtes en een fantastische lunchroom: voor iedere ondernemer wat wils. 

Laat je inspireren en leer anderen kennen 

De inloop van de avond is vanaf 19:00 uur. Kom je met de auto? Deze kun je parkeren rondom het bedrijfspand. We trappen de avond af met een welkomstwoord van Facility Point. Vervolgens is het tijd om elkaar beter te leren kennen. Laat je inspireren tijdens de speeddates onder het genot van een hapje en een drankje. Hoe goed ken jij de ander na een kort en verdiepend gesprek?

Na afloop is er nog voldoende ruimte om vrij met elkaar te netwrken en elkaar nóg beter te leren kennen. 

Tijden van het programma 

  • 19:00 - 19:30: inloop van de avond
  • 19:30 - 20:00: welkomstwoord Facility Point
  • 20:00 - 21:00: speeddates + hapje en drankje
  • 21:00 - 22:00: vrij netwerken 

Meld je nu aan!

Ben jij klaar om een avondje te speeddaten bij Facility Point? Zorg dan dat je 18 oktober in de agenda zet en meld je nu aan!