Kennismaken, ervaren én netwerken

Kennismaken, ervaren én netwerken

We gaan netwerken bij… Autobedrijf Boks. Autobedrijf Boks is een universeel autobedrijf dat ruim 30 jaar geleden is opgericht door Gerrit Boks. De voorraad nieuwe en gebruikte auto's van Autobedrijf Boks wisselt sterk en bestaat uit auto's tussen de €1.000,- en. €250.000,-

De werkplaats is onlangs verbouwd en voorzien van de modernste diagnose apparatuur. De goed opgeleide technici hebben ruime ervaring met alle merken en modellen. Dit betekent dat klanten, ongeacht hun merk auto, altijd bij Autobedrijf Boks terecht kunnen voor reparatie, onderhoud en garantiewerkzaamheden.

Rijd jij na deze avond weg in een elektrische auto?

Deze avond brengen we een bezoek aan autobedrijf Boks en het EV-kenniscentrum in Apeldoorn. De inloop van de avond is vanaf 19:00 uur. We starten de avond met een voorstelronde. Eigenaar Gerrit Boks vertelt over zijn bedrijf en het EV-kenniscentrum, dat staat voor Elektrisch Vervoer. Tijdens deze avond maak je kennis met deze echte Apeldoornse onderneming én ervaar je hoe het is om in een elektrische auto te rijden. Uiteraard is er na afloop voldoende ruimte om te netwerken en word je voorzien van een hapje en een drankje.

Tijden van het programma      

  • 19:00 – 19:30: Inloop
  • 19:30 – 19:45: Voorstelronde
  • 19:45 – 20:00: Kennismaking met Autobedrijf Boks
  • 20:00 – 20:30: Rondleiding door showroom
  • 20:30 – 21:30: Ervaar Elektrisch rijden!
  • 21:30 – 22:00: Vrij netwerken onder genot van hapje & drankje

Meld je nu aan! 

Gordel om en gaan! Lijkt het jou leuk om kennis te maken met autobedrijf Boks en het EV-kenniscentrum? Meld je dan nu aan voor dit event en ontdek meer. Tot dan!