Bedrijfsbezoek & netwerken bij Daniels Huisman Advocaten

Bedrijfsbezoek & netwerken bij Daniels Huisman Advocaten

Weet jij wat het gele stiksel van de Dr. Martens schoenen en de rode zool van Louboutain gemeen hebben, naast dat het beiden schoenmerken zijn?

Deze gekleurde details zijn hun handelsmerk.

In 2013 spande Louboutin een rechtszaak aan tegen het Nederlandse Van Haren, omdat het bedrijf een schoen verkocht met een roodgekleurde zool. In februari 2019 won hij de zaak.

Merkenrecht is een bijzondere tak van de juridische ‘sport’. Het merkenrecht beschermt de merkhouder tegen gebruik (zonder toestemming) van het merk.

Tijdens deze netwerkavond worden we door expert Laurens Bezoen van Daniels Huisman Advocaten meegenomen in de bijzondere wereld van het merkenrecht. Hij vertelt ons de verhalen die je anders niet hoort. Vervolgens gaan we met een leuke quiz aan de slag. Aan het eind van de avond heb je een ontzettend leuke avond gehad én je hebt alle mede-ondernemers leren kennen.

Over Daniels Huisman Advocaten

Een advocatenkantoor met een persoonlijke en assertieve benadering. Persoonlijk omdat ze aandacht hebben voor de mensen áchter het bedrijf. Assertief omdat ze alles op alles zetten om dat gewenste, concrete resultaat te behalen. Op weg daarnaartoe opereren ze als raadgever, bondgenoot en vertrouwenspersoon.

Tijdens de netwerkavond nemen ze ons mee in een specialisatie Merkenrecht. We zijn te gast in het prachtige gebouw op Twentepoort West in Almelo. Vanaf deze uitnodigende locatie beloven we je een netwerkavond die je nog even blijft heugen!

De tijden van het programma

  • 19:00 – 19:30: Inloop
  • 19:30 – 20:30: Programma
  • 20:30 – 22:00: Netwerken

Meld je nu aan en mis het niet

Wil je geen online meetings meer maar weer écht een leuke netwerkavond hebben? Schrijf je dan in voor deze netwerkavond en we verwelkomen je met open armen. Tot dan!