Naar huis met nieuwe connecties én een gratis websitescan!

Naar huis met nieuwe connecties én een gratis websitescan!

We worden ontvangen bij Best4U in Zutphen. Best4U Media is een familiebedrijf. Samen werken ze iedere dag met hart en ziel om razendsnel kwalitatieve websites en webshops voor hun klanten te realiseren. Daarnaast hechten zij veel waarde aan hoogstaande support & security en service. Grootste drijfveer is het creëren van online oplossingen voor ondernemers, die zowel nu als in de toekomst bijdragen aan het online succes van de klant.

Best4U helpt jou razendsnel aan een nieuwe website of webshop. Hiervoor is een uitgekiend stappenplan ontwikkeld, waarmee Best4U Media de snelste bouwer van Nederland is. Al binnen 5 dagen staat jouw nieuwe website of webshop online! 

Maaaaar, daar zijn we deze avond natuurlijk niet alleen voor in Zutphen. We worden deze avond aan de hand meegenomen door de wondere wereld van de online mogelijkheden, gecombineerd met fantastische koffie van 'parista'. 

Jouw website wordt gescand op online kansen! Kansen waar je 'thuis' zelf mee aan de slag kunt! 

Met een gratis websitescan naar huis!

De inloop van de avond is vanaf 19:00 uur in Zutphen. Om 19:30 gaan we van start met en kennismaking onder het genot van een kop koffie. Na deze kennismaking krijgen jullie de mogelijkheid om je eigen website te laten scannen op kwaliteit. Hoe goed presteert jouw website nou eigenlijk? Best interessant om te weten, toch?!  

Aan het eind van de avond krijg je de ruimte om vrij te netwerken met elkaar. Tegen 22:00 ga je vol nieuwe ideeën, inspiratie en connecties naar huis!  

Tijden van het programma

  • 19:00 – 19:30: Inloop
  • 19:30 – 19:45: Presentatie van je parista
  • 19:45 – 20:45: Presentaties en websitescan. Afsluiten met je formule1 verhaal.
  • 20:45 – 22:00: Vrij netwerken, inclusief simulator

Introducé meenemen

Wil je een ondernemende introducé meenemen die nog niet eerder bij een evenement van MYN is geweest? Dat kan! Stuur de link van het event naar jouw introducé zodat hij/zij zichzelf in kan schrijven.

Meld je aan en mis niets

Ben jij benieuwd hoe goed jouw website daadwerkelijk presteert? Meld je nu aan voor dit event op deze mooie locatie en garandeer jezelf van een plek. Tot dan!