Boswandeling + zomerse BBQ

Boswandeling + zomerse BBQ

Stuifzand, prachtige bossen, uitgestrekte heidevelden, schaapskuddes en zacht stromende beken... Dat is de Veluwe! Het grootste natuurgebied van Europa.

Wat gaan we doen?

Omdat het vorig jaar zo'n succes was doen we het dit jaar gewoon nog een keer! Laarzen aan en gaan! Heerlijk de natuur in bij Hotel Mennorode, al wandelend leuke gesprekken voeren met de andere aanwezige ondernemers en aansluitend een zomerse barbecue.

Over Mennorode

Deze avond zijn we te gast bij Hotel Mennorode in Elspeet. Een duurzaam hotel én eventlocatie. Maar ook absoluut geschikt voor ondernemers: een uitstekende locatie in de bossen voor een zakelijk event. Daarnaast zijn er meer dan voldoende zalen en een fantastisch buitenterrein waar de mogelijkheden oneindig zijn. Het hotel is gelegen aan Kroondomein het Loo en beschikt over maar liefst 10 hectare privégrond.

Programma

  • 16:30 – 17:00: ontvangst bij en door Hotel Mennorode met een hapje en een drankje 
  • 17:00 – 18:00: de wandeling en komen we van alles te weten over de Veluwse natuur
  • 18:00 – 18:30: in een informele setting genieten van een zomerse BBQ
  • 18:30 – 19:30: vrij netwerken
  • 19:30 uur eindigt het programma en keert iedereen met een presentje huiswaarts

Introducé meenemen?

Wil je een ondernemende introducé meenemen die nog niet eerder bij een evenement van Ondernemers in Bedrijf is geweest? Dat kan! Stuur de link van het event naar jouw introducé zodat hij/zij zich zelf in kan schrijven.

Aanmelden

Meld je nu aan voor dit event op de Veluwe en garandeer jezelf van een plek. We zien je graag op 8 oktober in Elspeet!