Bouwen aan de zaak - VolkersWessels Bouw

Bouwen aan de zaak - VolkersWessels Bouw

Maandag 23 september zijn we met Ondernemers in Bedrijf te gast bij Volker Wessels Bouw in Amersfoort. Volker Wessels is een meer dan Twents bedrijf! Een kijkje achter de schermen bij een van de grootste.

VolkerWessels is een toonaangevende, internationale, beursgenoteerde bouwonderneming die werkt volgens het ‘think global, act local’ principe. VolkerWessels is actief in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika en Duitsland en heeft in totaal meer dan 120 lokale werkmaatschappijen. VolkerWessels speelt een sleutelrol in de samenleving met projecten en diensten die duurzaam bijdragen aan de leefomgeving. Zij bouwen aan wonen, werken en mobiliteit. Een Nederlands concern dat actief is op vele gebieden. Van bouw & vastgoed tot civiele techniek en van spoor- en wegenbouw tot energie en telecom. Ze ontwikkelen, ontwerpen, bouwen, financieren, beheren en exploiteren. En dat doen ze voor al hun stakeholders: opdrachtgevers, medewerkers, aandeelhouders, leveranciers en de maatschappij in het algemeen.

Een interessante bijeenkomst waar menig ondernemer bij wilt zijn. Daarom ben jij ook uitgenodigd! We starten om 19.00 uur en het zal eindigen rond 22.00 uur.

Programma

  • 19.00-19.30 uur Ontvangst met koffie & thee
  • 19.30-19.40 uur Welkomstwoord Chanti Janssen
  • 19.40-20.00 uur Volker Wessels Bouw | Paul Bekhuis
  • 20.00-20.45 uur Innovatie & ontwikkeling Volker Wessels
  • 20.45-22.00 uur Borrel & netwerken

We komen meer te weten over dit prachtige bedrijf en?alle innovatieve ontwikkelingen die zij doorvoeren. Ben je erbij?!

Ben je erbij? Aanmelden kan hier ---->