Bedrijfsbezoek BrinQer arbodienstverlening

Bedrijfsbezoek BrinQer arbodienstverlening

Netwerken is de sleutel tot groei, en we willen jou de kans bieden om te bloeien. Dit event brengt ons naar BrinQer Arbodienstverlening in het prachtige Apeldoorn, waar we worden verwelkomd op de hoofdlocatie aan de Lange Amerikaweg, ook bekend als het 'Mr. Green Office'. Na een inspirerende introductie en een boeiende rondleiding nemen we je mee in de wereld van 'Human Profiling'.

Human Profiling: een transformerende ervaring

Human Profiling is geen gewone methodiek; het is een transformerende ervaring die je professionele leven zal verrijken. In deze dynamische en praktijkgerichte sessie ontdek je de geheimen achter menselijk gedrag en communicatie. Leer hoe je non-verbale signalen, micro-expressies en stemintonatie kunt interpreteren om inzicht te krijgen in wat er echt speelt in gesprekken, vergaderingen en onderhandelingen.

Dit levert Human Profiling je op 

  1. Versterk je communicatievaardigheden: ontgrendel de kracht van doelgerichte communicatie en vergroot je invloed op anderen.
  2. Bouw betere relaties op: begrijp de behoeften en motivaties van anderen om sterke en blijvende professionele banden te smeden.
  3. Verhoog je leiderschapspotentieel: leer hoe je leiderschapskwaliteiten kunt herkennen en ontwikkelen, zowel bij jezelf als bij anderen.
  4. Verbeter onderhandelingsvaardigheden: doorgrond verborgen intenties en creëer win-win-situaties in elke onderhandeling.
  5. Effectieve teams opbouwen: breng je team naar nieuwe hoogten door individuele sterke punten en communicatiestijlen te begrijpen en te harmoniseren.

Tijden van het programma

  • 14:00 - 14:30: inloop 
  • 14:30 - 15:15: voorstelronde en introductie BrinQer
  • 15:15 - 16:45: proeverij Human Profiling
  • Tot 17:30: vrij netwerken 

Nog geen lid van MYN? 

Geen zorgen! Tijdens dit event heb je de kans om kosteloos en vrijblijvend met ons kennis te maken. Meer dan 2.500 ondernemers gingen je al voor en hebben ervaren wat wij met netwerken kunnen bereiken. Proef zelf de voordelen van aansluiting bij MYN.

Daarom is netwerken belangrijk...

Waarom zou je meedoen aan ons event? Omdat netwerken de levensader is van jouw groeiende onderneming. Ontgrendel het potentieel van menselijke interactie en verbeter je communicatie, bouw sterke relaties op, verhoog je leiderschapspotentieel, perfectioneer je onderhandelingsvaardigheden en smeed effectieve teams. Bij MYN begrijpen we dat netwerken jouw zakelijke avontuur naar nieuwe hoogten kan brengen.

Aarzel niet! Meld je aan voor ons event en ontdek zelf waarom netwerken bij MYN de sleutel is tot jouw zakelijke succes. We zien je graag op 21 november bij BrinQer in Apeldoorn!