MYN stapt in de wereld van Business in Wonderland

MYN stapt in de wereld van Business in Wonderland

Stap in de wereld van Alice in Wonderland en wij wijzen jou de weg naar veel prachtige ondernemingen in Apeldoorn. Kom in contact met andere ondernemers door alles wat er op je af komt deze avond. Laat je verwonderen tijdens een avond vol met verrassingen die allemaal bijdragen aan ons doel: jou met nieuwe connecties naar huis laten gaan. 

Ondernemen doe je samen! Dus of je nou een grote of kleine ondernemer bent, bekend of onbekend, zichtbaar of niet: iedereen onderneemt zijn eigen manier, maar iedereen hoort erbij en doet ertoe.

MYN lid? Zet je naam op ‘aanwezig’

Je begrijpt dat netwerken essentieel is voor de groei van je onderneming. Het is niet alleen een kans om bestaande relaties te versterken, maar ook om nieuwe te smeden. Als lid van MYN ontvang je bovendien 10 procent korting op de toegangsprijs. Hierdoor betaal je geen 58,92 maar 50,- euro! 

Een sterk netwerk kan deuren openen naar nieuwe kansen, ideeën en samenwerkingen. Het draait niet alleen om wat je weet, maar ook om wie je kent. Dit evenement is de perfecte gelegenheid om je zakelijke relaties uit te breiden en te versterken.

Nog geen lid? Kom tijdens dit netwerkevenement kennismaken

Nog geen lid? Dat maakt niet uit! Dit evenement is de ideale manier om kennis te maken met ons netwerk en te ontdekken wat we te bieden hebben.

Sluit je aan bij de community van ondernemers die begrijpen dat netwerken niet alleen draait om business, maar ook om plezier hebben terwijl je het doet.

We geloven in het creëren van een informele, vriendelijke sfeer waarin je je op je gemak voelt en echte connecties kunt maken.

Meld je aan

Meld je aan en zet de datum in je agenda. Je ontvangt direct een bevestiging per mail en vlak voor het event ontvang je de praktische informatie nog een keer per mail.

NB: Geen lid van MYN en wil je een keer komen kennismaken? Op deze pagina lees je hoe dat werkt.