Culinaire reis om de wereld in de Achterhoek

Culinaire reis om de wereld in de Achterhoek

Nynke is kapitein bij De Kookloods. De Kookloods is een plek waar je in groepen kunt koken. We vinden het een bijzondere plek, zeker als je Nynke hoort praten over haar passie om mensen een leuke avond te bezorgen. Ze heeft bijvoorbeeld een senior kookclub opgericht waar ouderen gezellig samen kunnen eten. Ook als ze het koken liever aan een ander overlaten ;-)

Samen koken, eten én afwassen

Samen koken, eten en afwassen zorgt voor goede gesprekken. Gesprekken die je in de meeste gevallen niet hebt tijdens een kop koffie. Een kookworkshop is een gezellige, leerzame en creatieve manier om een leuke avond te beleven.

Vanavond staat een culinaire reis om de wereld centraal. We gaan gerechten maken vanuit alle uithoeken van de wereld. 

De Kookloods in Ruurlo is niet zomaar een plek

Nynke is in 2016 gestart met De Kookloods in Ruurlo. De kookloods staat voor kooklessen op een dusdanig niveau zodat het makkelijk is om in te stappen voor kinderen en volwassenen om onder andere de basistechnieken van het koken te leren. Nynke heeft naast de reguliere kookworkshops ook een senior en een junior kookclub. Plezier, genieten en sociale contacten staan hoog in het vaandel. Bij uitstek een perfecte locatie om andere ondernemers te leren kennen!

Programma

  • 18.00 – 18:30: inloop met een drankje
  • 18:30 – 22.00: kookworkshop

Neem een introducé mee!

Wil je een ondernemende introducé meenemen die nog niet eerder bij een evenement van Ondernemers in Bedrijf is geweest? Dat kan! Stuur de link van het event naar jouw introducé zodat hij/zij zich in kan schrijven.

Meld je nu aan

Meld je nu aan voor dit heerlijke event en garandeer jezelf van een plek. We zien je graag in Ruurlo!