Netwerken met een twist

Netwerken met een twist

Wist je dat netwerken niet alleen een kans is om nieuwe connecties te maken, maar ook een springplank voor groei en succes? Als ondernemers begrijpen we dat tijd kostbaar is, maar even uit die comfort zone stappen en jezelf omringen met gelijkgestemde zielen kan wonderen doen voor je bedrijf én jezelf. MYN staat bekend om het organiseren van relaxte evenementen die een oprechte connectie bevorderen. Want laten we eerlijk zijn, een ontspannen setting zorgt voor échte verbindingen. Daar draait het om, nietwaar?

Over de bedrijven

Voor ons volgende geweldige evenement op 27 november 2023 bundelen we de krachten van Daniels Huisman Advocaten met de loctie van Traffic Today. De locatie? Niets minder dan de inspirerende omgeving van Hanzeweg 1c in Deventer. Een setting die de creativiteit prikkelt en gesprekken moeiteloos laat stromen.

Het programma

Dus, wat staat er op het programma? Een avond vol boeiende activiteiten, natuurlijk! Om 19:00 uur gooien we de deuren open en beginnen we met een hartelijke voorstelronde en een inspirerend openingswoord. Om 19:30 uur duiken we dieper in het onderwerp met een presentatie van Traffic Today. Maar wacht, er is meer! Om 19:45 uur gaan we een interactieve Algemene Voorwaarden quiz spelen, met niemand minder dan de briljante Laurens Bezoen als onze quizmaster. En na al dat leren en lachen, is het om 21:00 uur tijd voor het echte werk - vrij netwerken!

Geen lid en wil je komen kennismaken met MYN? 

Ben je nog geen lid van MYN? Maak je geen zorgen, we hebben je gedekt. Speciaal voor deze gelegenheid kun je één keer kosteloos en zonder verplichtingen langskomen om te ontdekken hoe netwerken je kan helpen. Je zult zien dat het niet alleen goed is voor je bedrijf, maar ook voor je persoonlijke ontwikkeling. Dus waar wacht je nog op? Meld je aan en maak deel uit van deze geweldige avond die zowel nuttig als vermakelijk is. Samen bouwen we aan waardevolle relaties en gedenkwaardige momenten. Mis het niet!

Meld je aan

Log in en zet jezelf op aanwezig, zodat je op een leuke manier andere ondernemers leert kennen in Deventer en daarnaast ook met handige informatie naar huis gaat.