Proef en beleef de Fiere samen!

Proef en beleef de Fiere samen!

In het buitengebied van Zutphen, de poort van de Achterhoek, ligt wijnboerderij de Fiere Wijnakker. Op eeuwenoude rivierklei van de IJssel staan 2000 wijnranken van verschillende druivenrassen. De natuurlijke wijze van verbouwen van druiven – in een omgeving van agrarisch natuurbeheer – zorgen voor een optimale smaak en kwaliteit.

In samenwerking met Achterhoekse wijnboeren en deskundige wijnmakers uit binnen- en buitenland maken zij wijn, waarbij ze streven naar de hoogste standaard en kwaliteit. Deze avond worden wij hartelijk ontvangen om kennis te maken met de heerlijke wijnen van Achterhoekse bodem. 

Ben jij een échte wijnkenner?

De inloop van de avond is vanaf 19:00 uur. Het evenement vindt plaats aan de Vierakkersestraatweg 8 in Zutphen. Na de inloop maken we kort kennis met elkaar. Daarna is het tijd voor Fiere's 'proef en beleef'. Samen krijgen we een rondleiding gevolgd door een heerlijke wijnproeverij. Laat je verrassen door de heerlijke wijnen van Achterhoekse bodem!

Tot slot is er nog ruimte om vrij met elkaar te netwerken om elkaar nog beter te leren kennen en eventueel lekkere wijnen met elkaar uit te wisselen. Dit alles hopen we lekker in de buitenlucht te doen!

Tijden van het programma

  • 19:00 - 19:30: Inloop en kennismaking
  • 19:30 - 20:45: Proef en beleef de Fiere: rondleiding + wijnproeverij
  • 20:45 - 22:00: Vrij netwerken

Meld je nu aan!

Proef en beleef jij met ons mee? Meld je dan nu aan voor dit event. Tot dan!