Netwerken onder het genot van een lekker biertje!

Netwerken onder het genot van een lekker biertje!

Begin 2010 is, vanwege het grote succes, Apeldoornse Bierbrouwerij De Vlijt BV opgericht. De brouwerij is gelegen op het voormalige Zwitsal-terrein en is gevestigd in het oude Ketelhuis. In het gebouw is een brouwhuis van 1000 liter geïnstalleerd met de daarbij horende gisttanken. Tevens is er een afvullijn geïnstalleerd om zowel flessen als fusten af te vullen.

In de ruimte naast de brouwerij is het proeflokaal gevestigd. Ingericht met een 100 jaar oude Argentijnse bar, veel hout en tien bieren op tap, vormt dit een warm en gezellig geheel waar Veluwse Schavuyt beleving geproefd kan worden.

Een pure beleving voor de echte bierliefhebber!

Is Bier zomaar Bier?

Op deze avond maak je kennis met de mogelijkheden van bier. Om 19:00 uur worden we van harte welkom geheten in de Apeldoornse Bierbrouwerij. Daaropvolgend krijgen we een degustatie van bierkenner en bierista Roger de Frankrijker. Ontdek samen met hem de ongekende mogelijkheden van bier. Na afloop van deze inspirerende proeverij is er ruimte om elkaars ondernemersverhalen aan te horen en vrij met elkaar te netwerken onder het genot van een lekker biertje!

Tijden van het programma

  • 19:00 - 19:30: Inloop van de avond
  • 19:30 - 21:00: Degustatie van bierkenner & bierista Roger de Frankrijker 
  • 21:00 - 22:00: Vrij netwerken 

Meld je aan en mis niets 

Wil jij de beleving proeven van de Veluwse Schavuyt tijdens deze ambachtelijke avond? Meld je dan nu aan voor dit event en laat je inspireren en verwonderen. Tot dan!