MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Train je groeimindset!

Train je groeimindset!

Hoe kun je obstakels overwinnen en succesvol zijn in wat je écht graag wilt? Doorgrond je eigen mindset en maak krachtige nieuwe denkpatronen aan. De kans is groot dat je veelal onbewust onderneemt omdat jij in je rol als ondernemer ook altijd je eigen onbewuste denk- en gedragspatronen met je meeneemt. En soms zijn ze gewoon niet meer erg handig of slim! 

Staat groei op jouw agenda? Dan is het een goed idee om dit event ook vast in je agenda te zetten. Naast je persoonlijke groei, groeit ook je netwerk tijdens deze bijeenkomst. Leer andere ondernemers beter kennen en vergroot je netwerk!

Programma

  • 18:30 – 19:00: Inloop
  • 19:00 – 19:10: Welkomstwoord door Kim Stein
  • 19:10 – 19:30: Voorstelrondje ondernemers (duur afhankelijk van deelnemers)
  • 19:30 – 21:00: Welkomstwoord en programma verzorgd door Rob Olde Kalter
  • 21:00 – 22:00: Netwerkborrel

Over Rob Olde Kalter

Rob Olde Kalter, eigenaar van deHOMME, werkt als trainer en coach binnen het bedrijf. Mijn missie is verlichting. Mijn identiteit als trainer beschrijf ik als lantaarn. Ik maak situaties transparant en ik verlicht het pad naar verandering. Wat mij typeert is mijn vermogen om het realiseren van resultaat te koppelen aan verbinding, humor en sfeer. 

Het is mijn passie en drijfveer om mensen en organisaties beter te laten functioneren en (weer) te laten stralen. Ik maak mensen graag enthousiast en motiveer anderen om bewust te worden van situaties, huidige programma’s en mogelijke veranderingen. Ik geniet ervan als de ogen van mensen weer beginnen te stralen en er een positieve energie vrijkomt. 

Introducé meenemen

Wil je een ondernemende introducé meenemen die nog niet eerder bij een evenement van MYN is geweest? Dat kan! Stuur de link van het event naar jouw introducé zodat hij/zij zichzelf in kan schrijven.

Meld je aan en mis niets 

Benieuwd hoe je obstakels kunt overwinnen en succesvol kunt zijn in wat je echt graag wilt? Meld je dan nu aan voor dit event en laat je inspireren. Tot dan!