Een podiumervaring in Schouwburg de Storm!

Een podiumervaring in Schouwburg de Storm!

Netwerken bij MYN Netwerkclub is niet alleen nuttig, maar ook ontzettend leuk!

We nodigen je graag uit voor een bijzonder evenement waarin we samen gaan netwerken op een unieke locatie: Schouwburg de Storm. Een interactieve avond staat voor je klaar, in samenwerking met de schouwburg en muziekschool Boogiewoogie. Deze avond biedt je de kans om elkaar op een originele manier te leren kennen en tevens te genieten van een podiumervaring. Of je nu op het podium wilt staan of niet, deze avond belooft een waardevolle netwerkervaring te worden!

Een avond in Schouwburg de Storm: inspirerende locatie

Schouwburg de Storm is de trots van de regio Achterhoek. Het is een plek vol inspiratie, waar artiesten hun talenten delen en waar de gemeenschap samenkomt om te genieten van prachtige voorstellingen. Dit maakt het de ideale locatie voor een avond vol netwerken en plezier. Je zult je omringd voelen door creativiteit en saamhorigheid, wat de perfecte sfeer creëert voor het leggen van waardevolle zakelijke connecties.

Tijden van het programma

  • 18:30 uur: Inloop - Ontmoet andere deelnemers en maak je klaar voor een bijzondere avond.
  • 19:00 uur: Voorstelronde / Openingswoord - We starten de avond met een kennismaking en een inspirerend openingswoord.
  • 19:15 uur: Marijt Helmink als spreker - Marijt Helmink zal ons meer vertellen over de waarde van Schouwburg de Storm voor de regio.
  • 19:45 uur: Workshops in samenwerking met Boogiewoogie - Tijd voor interactieve workshops, waarbij je kunt kiezen uit rappen, het maken van een beat, of toneel spelen.
  • 21:00 uur: Vrij Netwerken - Na alle mooie optredens en workshops is er ruimschoots de tijd om open te netwerken.

Ook als niet-lid welkom: ontdek MYN Netwerkclub

Ben je geen lid van MYN Netwerkclub, maar wil je graag ervaren wat we te bieden hebben? Geen probleem! Ook als niet-lid ben je van harte welkom om eenmalig kosteloos en vrijblijvend deel te nemen aan ons evenement. Schrijf je in als gast door rechts op "Ik meld me aan als gast" te klikken en je gegevens in te vullen. Op deze manier kom je op de deelnemerslijst en kunnen aanwezige leden gemakkelijk contact met je opnemen. Ontdek of MYN Netwerkclub bij je past en maak nieuwe waardevolle zakelijke connecties.

Een unieke avond: netwerken en podiumervaring

Waarom zou je dit evenement niet willen missen?

Ten eerste, de combinatie van netwerken op een inspirerende locatie als Schouwburg de Storm, samen met creatieve workshops, zorgt voor een onvergetelijke avond.

Ten tweede, netwerken bij MYN Netwerkclub biedt je de kans om je zakelijke contacten uit te breiden en waardevolle relaties op te bouwen. Of je nu op het podium wilt staan of vanaf de zijlijn wilt genieten, deze avond biedt een unieke kans om jouw netwerk te versterken en je onderneming naar nieuwe hoogten te tillen. Mis deze geweldige gelegenheid niet om te netwerken en te genieten van een podiumervaring in Schouwburg de Storm!