Een gezellige kookworkshop met ondernemers

Een gezellige kookworkshop met ondernemers

Weet je waar koken goed voor is, ongeacht of je het kunt of niet? Mensen leren kennen én lekker eten ;-) 

We gaan samen – en toch een beetje op afstand – koken  

Joyce Vonk is de eigenaresse van ‘Hapjezz!’. Hapjezz! verzorgt met veel plezier inspirerende kookworkshops in de eigen professionele en sfeervolle kookstudio. Na een kort voorstelrondje gaan we onder begeleiding van het team samen koken met krakend verse (seizoens)producten.

Joyce: "Je kunt bij ons zéker op minimaal 1,5 meter van elkaar kokkerellen en eten. Wij hanteren alle RIVM-maatregelen, dus je kunt met een gerust hart bij ons terecht. De ruimte is zodanig groot dat er maximaal 4 mensen aan een kookeiland werken met meer dan 1,5 meter afstand tot elkaar. We hebben 3 kleine kookeilanden voor 2 personen en 3 grote kookeilanden voor 4 personen. Tijdens het koken staat iedereen op een vaste werkplek en de medewerkers rouleren daaromheen. Als mensen klaar zijn met bereiding van hun gerecht vragen wij ze om direct plaats aan de tafel te nemen. Wij zorgen voor desinfectie!" 

De kosten voor de ingrediënten bedragen 45 euro (incl. BTW) per persoon.

Kookstudio bij Stormink Keukens

We zijn deze avond in de prachtige kookstudio van Hapjezz!, bij Keukenstudio Stormink in Gorssel. Tijdens de coronaperiode is de studio volledig vernieuwd, niet persé omdat het noodzakelijk was. Ze zijn gegaan voor een mooie, rustige en chique look-and-feel die we op 13 oktober gaan beleven.

Programma

  • 17:00 – 17:15: Inloop 
  • 17:15 – 17:20: Welkomstwoord Kim Stein (Ondernemers in Bedrijf)
  • 17:20 – 17:30: Welkomstwoord Joyce Vonk (Hapjezz!)
  • 17:30 – 18:00: Kort voorstelrondje
  • 18:00 – 20:30: Kookworkshop - eten - naborrelen

Introducé meenemen

Wil je een ondernemende introducé meenemen die nog niet eerder bij een evenement van Ondernemers in Bedrijf is geweest? Dat kan! Stuur de link van het event naar jouw introducé zodat hij/zij zich in kan schrijven.

Aanmelden

Meld je nu aan voor dit heerlijke event en garandeer jezelf van een plek. We zien je graag op 13 oktober 2020 in Gorssel!