Fiscale actualiteiten, waar moet je op letten dit jaar?

Fiscale actualiteiten, waar moet je op letten dit jaar?

Hoe zorg je ervoor dat je bedrijf financieel gezond is en blijft? Daar gaat de Jong & Laan op dinsdag 12 maart alles over vertellen.

De belastingwetgeving verandert continu. Dat biedt kansen voor ondernemers maar betekent ook dat je maatregelen moet nemen om de risico’s te beperken. Een aantal personeelsgerelateerde onderwerpen zoals de Wet DBA, loondienst of zzp’er komen ook aan de orde. Tom Meuleman, partner bij de Jong & Laan, informeert u hierover. Tijdens deze avond kun jij je ook door Thijs Wessels, karikatuurtekenaar, laten tekenen op een hele bijzondere wijze.

Over de Jong & Laan

Ondernemende accountants

Jij de ondernemer, wij de adviseur. Een prima rolverdeling. Toch durven we te beweren dat ook wij heel ondernemend zijn. We zijn zelf immers ook een succesvolle onderneming. Ooit begonnen met twee man en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met 700 mensen en 24 vestigingen. Daarmee zijn we het grootste zelfstandige accountantskantoor in ons marktgebied. Het noorden, oosten en midden van Nederland.

Lokale betrokkenheid

Ze geloven in lokale betrokkenheid. Vandaar dat we ook letterlijk dicht bij de klant zitten. Dat is handig als je een vraag heeft of als je eens wat langer met ons wilt sparren over de toekomst van uw bedrijf. Een afspraak is zo gemaakt. Je bent altijd welkom op een van onze lokale kantoren. Maar ondernemend als ze zijn, komen ze net zo graag naar jou toe.

Ambitie

Wij zijn ondernemers. Met de ambitie om andere ondernemers in staat te stellen hun koers uit te zetten en zelf aan het roer te staan. Wij redeneren vanuit de toekomst, niet vanuit het verleden. Nieuwsgierig en met open blik zoeken zij samen naar verbetering en vernieuwing. Zo maken zij de verbinding tussen jouw business en onze expertise.

Kernwaarden

Het is niet eenvoudig te omschrijven waar je als organisatie voor staat. Samen met alle  medewerkers hebben we ons dna gedefinieerd. En daarna verwoord in vier kernwaarden: Betrouwbaar, Mensgericht, Ondernemend, Respect voor deskundigheid. 

Waar & wanneer?

  • Datum: Dinsdag 12 maart 2019
  • Tijd: 19.00-22.30 uur
  • Locatie: de Jong & Laan, Larenseweg 58 in Lochem 

Programma

  • 19.00-19.30 uur Inloop kantoor Lochem met koffie
  • 19.30-20.30 uur Presentatie Tom Meuleman over fiscale actualiteiten
  • 20.30-21.00 uur Tijd voor vragen
  • 21.00-22.30 uur Netwerken onder het genot van een drankje en hapje

Tijdens de hele avond zal Thijs Wessels Karikatuurtekenaar ongeveer 36 portretten tekenen van de aanwezige mensen. We zullen loten welke mensen hiervoor in aanmerking komen. Super gaaf!!!