Fit en vitaal netwerken

Fit en vitaal netwerken

Fitte medewerkers en een gezonde levensstijl combineren met een (druk) zakenleven. Herkenbaar? We zijn allemaal doordrongen van de noodzaak om goed voor ons lichaam te zorgen. Maar hoe en wanneer dan? Tijdens deze netwerkbijeenkomst bij Fit20 ervaar je hoe je fit en vitaal ondernemerschap kunt combineren met het drukke zakenleven.

Goede voornemens, die hebben we allemaal! Maar houden we er ons ook aan? Bepaal wat jouw goede voornemens zijn en hoe je deze, ook na de eerste maand van het nieuwe jaar, volhoudt én neem deze mee naar deze avond waar ze het samen gaan hebben over elkaars goede voornemens.

Wat zijn jouw goede voornemens?

Deze avond zijn we te gast bij Fit20. De inloop van de avond is vanaf 19:00 uur. We starten de avond met een voorstelronde gevolgd door een korte vragenronde hoe jij je goede voornemens volhoudt in het nieuwe jaar. Vervolgens gaan we in twee groepen uiteen. Het ene programma bestaat uit een ‘Fit20 training’ en ‘speeddaten tijdens de stadswandeling’. 

De training omvat een rondgang langs de diverse toestellen bij Fit20, waarbij je een idee krijgt hoe je fit en gezond kunt worden. Deze training is zweetdruppel proof, dus je kan gewoon in de normale kleding komen!

De wandeling zal door het centrum van Nunspeet voeren, die dan nog vol in de kerstverlichting staat! Tijdens het wandelen lopen de ondernemers twee aan twee een vaste route waarbij ze na elke vijf minuten wisselen met het tweetal dat achter ze loopt.

Tot slot is er nog ruimte om vrij met elkaar te netwerken en nóg meer goede voornemens met elkaar uit te wisselen.

Tijden van het programma      

  • 19:00 – 19:30: Inloop
  • 19:30 – 19:45: Voorstelronde
  • 19:45 – 20:00: Hoe houd je je goede voornemens vol?
  • 20:00 – 20:30: Groep 1 - Fit20 training
  • 20:00 – 20:30: Groep 2 – Speeddaten tijdens de stadswandeling
  • 20:30 – 21:00: Groep 1 - Speeddaten tijdens de stadswandeling
  • 20:30 – 21:00: Groep 2 – Fit20 training
  • 21:00 – 22:00: Vrij netwerken

Meld je nu aan! 

Is fit en vitaal ondernemen voor jou ook zo belangrijk? Meld je dan nu aan voor dit event en ga aan de slag met je goede voornemens. Tot dan!