MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Speeddaten en netwerken met góede koffie

Speeddaten en netwerken met góede koffie

Een kop koffie in de morgen is een dag zonder zorgen. Want zeg nou zelf, wie houdt er niet van lekkere koffie?

We worden ontvangen bij Fortune Coffee in Veenendaal. Bij Fortune Coffee begrijpen ze hoe belangrijk koffie is. Daarom leveren zij goede, duurzame koffie uit representatieve koffieautomaten die passen bij jouw bedrijf.

Goed en eerlijk advies dat past bij jou! Dát maakt Fortune Coffee de perfecte partner van jouw bedrijf. Zo bouw je aan het vertrouwen en de relatie en dat is volgens Fortune Coffee veel belangrijker dan even iets snel verkopen.

Tijden van het programma                                    

  • 19:00 - 19:30: Inloop van de avond
  • 19:30 - 20:00: Presentatie Fortune Coffee
  • 20:00 - 21:00: Speeddaten
  • 21:00 - 22:00: Netwerken 

En dan… is er koffie!

De inloop van de avond is vanaf 19:00 uur. Het evenement vindt plaats aan de rand van Veenendaal. Ben je met de auto? Deze kun je parkeren rondom het pand of in de straat ernaast. Om 19:30 gaan we van start met een presentatie die wordt gegeven door Bjorn Krijt, accountmanager van Fortune Coffee. Na de presentatie is het tijd voor de speeddates om elkaar nóg beter te leren kennen met natuurlijk de gelegenheid om, volgens ons, de lekkerste koffie te proeven. Tegen 22:00 gaan we vol nieuwe ideeën, inspiratie en connecties naar huis!  

Introducé meenemen

Wil je een ondernemende introducé meenemen die nog niet eerder bij een evenement van MYN is geweest? Dat kan! Stuur de link van het event naar jouw introducé zodat hij/zij zichzelf in kan schrijven.

Meld je aan en mis niets 

Klaar om weer lekker onder de mensen te zijn, nieuwe mensen te ontmoeten en een gezellige avond te hebben? Meld je dan nu aan voor dit event op deze mooie locatie en garandeer jezelf van een plek. Tot dan!