MYN Stadiontour Go Ahead Eagles (De Adelaarshorst)

MYN Stadiontour Go Ahead Eagles (De Adelaarshorst)

Netwerken is een krachtige manier om zakelijke relaties te versterken en nieuwe connecties te leggen.

Graag nodigen we je uit voor ons evenement in de Adelaarshorst, de unieke thuisbasis van Go Ahead Eagles. Op donderdag 19 oktober gaan we samen aan de slag met speed date sessies, rondleidingen en open netwerken om mooie (nieuwe) verbindingen te creëren. Deze relaties kunnen uitgroeien tot extra klanten, nieuwe leveranciers, diverse kennispartners en een diversiteit aan netwerkrelaties.

Locatie: De Adelaarshorst

We komen samen in de Adelaarshorst, het inspirerende stadion waar Go Ahead Eagles hun thuiswedstrijden spelen. De unieke ambiance van de Adelaarshorst biedt de perfecte setting om te netwerken en waardevolle ontmoetingen te hebben. Ontdek de mogelijkheden van deze bijzondere locatie en maak kennis met andere enthousiaste ondernemers uit de regio.

Tijden van het programma

  • 09:30 uur: Inloop en klaarzetten tafel en banner
  • 10:00 uur: Tactische (netwerk)bespreking
  • 10:15 uur: 1e helft: Kennismaken, speeddaten en rondleidingen
  • 12:15 uur: Lunchpauze
  • 13:00 uur: 2e helft: Open netwerken inclusief thematafels
  • 15:00 uur: 3e helft: Napraten met een lekker hapje en drankje
  • 15:30 uur: Einde netwerkdag

Kom als deelnemer!

Ben je enthousiast om deel te nemen aan deze netwerkdag bij Go Ahead Eagles? Belangrijk is dat je materialen die je meeneemt op een statafel passen. Hier kun je jouw bedrijf kort presenteren aan andere ondernemers, zodat ze kennis kunnen maken met jouw onderneming. Ook kun je een rolbanner naast je statafel plaatsen voor extra exposure. Wil je samen met een collega deelnemen? Voor slechts €75 extra kan je collega het gehele programma bijwonen en talloze nieuwe connecties opdoen.

Kom als gast!

Heb je geen stand gereserveerd, maar wil je wel graag de sfeer proeven en ondernemers ontmoeten? Kom dan gezellig én kosteloos langs als gast. Je bent welkom vanaf 13:30 uur om andere ondernemers te ontmoeten en elkaar beter te leren kennen. Schrijf je in als gast door rechts op "Ik meld me aan als gast" te klikken en je gegevens in te vullen. Zo kom je op de deelnemerslijst en kunnen aanwezigen gemakkelijk contact met je opnemen.

Waarom je dit evenement niet wilt missen!

Waarom zou je dit evenement bij Go Ahead Eagles niet willen missen? Ten eerste, het is een unieke gelegenheid om je zakelijke netwerk uit te breiden en waardevolle contacten te leggen binnen diverse sectoren. Ten tweede, de Adelaarshorst biedt een inspirerende omgeving waar je samen met andere ondernemers kunt netwerken en ervaringen kunt delen. Het is een geweldige kans om jouw bedrijf in de spotlight te zetten en te ontdekken wat MYN Netwerkclub voor jou kan betekenen. Mis deze waardevolle netwerkdag niet!