Goed 'zitten' op je thuiswerkplek

Goed 'zitten' op je thuiswerkplek

Dat je veel uur achter je computer zit op kantoor neem je voor lief. Dat het niet het beste is voor je lijf weet je, maar je bent volledig 'ergonomisch' ingericht. Dat compenseert je gevoel een beetje. BAM! Corona. Thuiswerken. Lang leve het digitale werken, maarre... je werkplek dan? 

We gaan zelf aan de slag

Buddha Ossewaarde is de initiatiefnemer van het bedrijf ‘Op Eigen Kracht’. Hij gaat ons deze avond op een ludieke manier inzicht geven in je eigen zithouding. Want met de juiste zithouding voorkom je rug- en nekklachten en wordt dat thuiswerken weer een stukkie fijner.

Je gaat naar huis met hele nuttige tips en trucs die je gelijk kunt toepassen!

Over ‘Op Eigen Kracht’

Op eigen Kracht, Centrum voor zitexpertise en ergotherapie (http://zitexpertise.nl/), is er voor de gezonde mens die weet dat het leven steeds een stukje beter kan. Veel mensen houden zich bezig met gezondheid, voeding, fit zijn, actief werken, noem maar op. Een onderdeel daarvan is hoe je zit. Hoe je werkt. Zo eenvoudig als het klinkt.

Samen met ‘Op Eigen Kracht’ vind je je juiste zit- en werkhouding en beweging, waarmee je je gezondheid optimaal houdt. Dat is voor iedereen een win-winsituatie.

Programma

  • 19:00 – 19:30: Inloop
  • 19:30 – 19:35: Welkomstwoord Ondernemers in Bedrijf
  • 19:35 – 20:00: Kort voorstelrondje 
  • 20:00 – 21:15: Workshop/lezing door Buddha Ossewaarde
  • 21:15 – 22:00: Netwerken :)

We zijn te gast op de locatie bij Heelhuus Warnsveld

In het HeelHuus staat de mens centraal; klein, groot, jong, oud, gezond en minder gezond. Er wordt uitgegaan van het individu en gekeken naar wat deze persoon nodig heeft om in balans te komen, te genezen en gezond(er) te worden. Er is gekozen voor de naam HeelHuus, omdat die precies weergeeft wat het Gezondheidscentrum te bieden heeft: een ‘Huus’ midden in de samenleving en met beide benen op de grond waar je in een geborgen en prettige sfeer weer heel kunt worden.

Coronamaatregelen

Ook tijdens dit event houden we rekening met de coronamaatregelen, gesteld door het RIVM.

Introducé meenemen?

Wil je een ondernemende introducé meenemen die nog niet eerder bij een evenement van Ondernemers in Bedrijf is geweest? Stuur de link van het event naar hem of haar door en daar kan hij of zij zichzelf opgeven.

Aanmelden

Meld je aan en we zien je graag in Warnsveld!