Een avond vol voetbal, Oktoberfest en saamhorigheid (De Graafschap x FC Groningen)

Een avond vol voetbal, Oktoberfest en saamhorigheid (De Graafschap x FC Groningen)

Bij MYN Netwerkclub weten we dat netwerken niet alleen nuttig, maar ook ontzettend leuk kan zijn. Daarom nodigen we alle leden van MYN graag uit voor een bijzondere avond waarin je samen gaat netwerken en genieten van een unieke combinatie van activiteiten. We zullen samenkomen bij "De Graafschap," de voetbalclub die bekendstaat om zijn spektakel op het veld en de saamhorigheid onder supporters en ondernemers in de regio. Een avond vol voetbal, een spannende wedstrijd tussen De Graafschap en FC Groningen en een feestelijk Oktoberfest. Netwerken wordt nog leuker wanneer je het kunt doen in een omgeving vol enthousiasme en passie voor de sport!

De Locatie: een thuis voor trots en samen

De Graafschap is meer dan alleen een voetbalclub; het is een symbool van trots en saamhorigheid in de Achterhoek. Onze missie is om op eredivisieniveau te spelen en tegelijkertijd te zorgen voor een verbindend platform voor supporters en ondernemers in de regio. Met kernwaarden zoals trots, D'RAN (Durf, 'RAN voor je club), eerlijkheid, samenwerking en genieten, is dit de perfecte locatie voor een inspirerende netwerkavond. De sfeer van trots en gemeenschapszin zal de banden tussen de leden van MYN versterken en nieuwe connecties mogelijk maken.

Tijden van het programma

  • 18:00 - 18:30: Inloop - Bij aankomst kun je elkaar begroeten en je netwerkavond beginnen met een drankje en een hapje.
  • 18:30 – 20:00: Buffet
  • 20:00 – 22:00: Wedstrijd bekijken vanuit de Business Tribune (De Graafschap x FC Groningen)
  • 22:00 – 23:00: Hapjes, drankjes + vrij netwerken - Na het officiële programma hebben we voldoende tijd om vrij rond te lopen, gesprekken voort te zetten en nieuwe contacten te leggen.

Niet-leden welkom: ontdek MYN Netwerkclub

Ben je nog geen lid van MYN Netwerkclub, maar wil je wel graag deze unieke avond ervaren? Geen probleem! We nodigen geïnteresseerden van harte uit om eenmalig kosteloos en vrijblijvend deel te nemen aan ons evenement. Schrijf je in als gast door rechts op "Ik meld me aan als gast" te klikken en je gegevens in te vullen. Op deze manier kom je op de deelnemerslijst en kunnen aanwezige leden gemakkelijk contact met je opnemen. Dit is een uitstekende gelegenheid om te ontdekken of MYN Netwerkclub bij je past en om waardevolle zakelijke contacten te leggen.

Een onvergetelijke avond: netwerken voor succes

Waarom zou je dit evenement niet willen missen? Ten eerste, de unieke combinatie van voetbal, Oktoberfest en netwerken belooft een onvergetelijke avond te worden vol plezier en nieuwe ervaringen. Ten tweede, netwerken bij MYN Netwerkclub biedt je de kans om je zakelijke contacten uit te breiden, kennis te delen en nieuwe samenwerkingen aan te gaan. In een omgeving vol trots en saamhorigheid kun je je netwerk versterken en je onderneming naar nieuwe hoogten tillen. Mis deze geweldige kans niet om te genieten van een avond vol plezier en tegelijkertijd je professionele horizon te verbreden!