Duurzame samenwerking op een gedenkwaardige locatie

Duurzame samenwerking op een gedenkwaardige locatie

Ontdek een bijzonder familiebedrijf dat een unieke rol speelt in uitvaartland. Gert Brinkhorst van Hart van Berkelland neemt ons mee in zijn verhaal over deze fascinerende branche. Een rondleiding door het bedrijf mag hierbij natuurlijk niet ontbreken.

Duurzaamheid en techniek: een indrukwekkende combinatie

Naast het verhaal van Gert krijgen we een kijkje in de geavanceerde en duurzame technieken die worden toegepast. Nando klein Gunnewiek van Supro Cooling zal ons inlichten over de energietransitie en de toepassing van duurzame technologieën.

De tijden van het programma

  • 14:30 - 15:00: inloop
  • 15:00 - 15:15: voorstelronde en openingswoord
  • 15:15 - 15:30: presentatie door Gert Brinkhorst
  • 15:30 - 16:00: rondleiding Hart van Berkelland
  • 16:00 - 16:30: presentatie Nando klein Gunnewiek over energietransitie
  • 16:30 - 17:30: vrij netwerken

Netwerken zorgt voor groei en verbinding

Netwerken is essentieel voor de groei van je bedrijf. Dit evenement is een perfecte kans om je zakelijke relaties te versterken en nieuwe connecties te maken. We creëren een informele sfeer waarin je je op je gemak voelt en waardevolle relaties kunt opbouwen.

Ontmoet MYN: ontdek en verbind

Nog geen lid van MYN? Dit evenement is je kans om kennis te maken met ons netwerk. Sluit je aan bij onze community van ondernemers die geloven in het belang van netwerken met plezier.

Zet de datum in je agenda

Meld je aan en reserveer de datum. Bereid je voor op een evenement waar je zowel plezier hebt als waardevolle connecties maakt. We kijken ernaar uit om dit samen met jou te ervaren.