Het bos in en barbecueën bij Hotel Mennorode

Het bos in en barbecueën bij Hotel Mennorode

AFGELAST

Sommige netwerkevents worden ZO enthousiast ontvangen dat we ze jullie niet willen onthouden en ze daarom jaarlijks op het programma zetten. En dit is er zeker eentje van. Het is natuurlijk ook een perfecte combinatie: goede gesprekken, lekker eten en genieten van de prachtige natuur.

De boswachter met haar mooiste verhalen

Wist je dat beukenbomen via hun wortels met elkaar communiceren? En dat als je er eentje omhakt (en de boomstronk laat staan) een direct familielid ‘Beuk’ de boomstronk weer helpt groeien? Als er geen familie in de buurt staat sterft de boomstronk af. De boswachter heeft elk jaar fantastische verhalen waar mensen jaarlijks over napraten.

Barbecueën in de buitenlucht

Na een leuke boswandeling staat er een barbecue voor ons klaar bij Hotel Mennorode, tevens ons startpunt. Tijdens het eten is er volop gelegenheid om andere ondernemers te leren kennen. Vorig jaar tijdens de coronaperiode ging dit event gelukkig door omdat we in de buitenlucht waren. Toen hadden we een lopend buffet waarbij we continu van plaats wisselden.

Hotel Mennorode: midden in het bos

Hotel Mennorode in Elspeet is een duurzaam hotel én eventlocatie. Maar ook absoluut geschikt voor ondernemers: een uitstekende locatie in de bossen voor een zakelijk event. Daarnaast zijn er meer dan voldoende zalen en een fantastisch buitenterrein waar de mogelijkheden oneindig zijn. Het hotel is gelegen aan Kroondomein het Loo en beschikt over maar liefst 10 hectare privégrond.

De tijden van het programma

  • 16:30 – 17:00: ontvangst bij en door Hotel Mennorode met een hapje en een drankje 
  • 17:00 – 18:00: de wandeling en komen we van alles te weten over de Veluwse natuur
  • 18:00 – 18:30: in een informele setting genieten van een zomerse BBQ
  • 18:30 – 19:30: vrij netwerken
  • 19:30 uur eindigt het programma en keert iedereen met een presentje huiswaarts

Introducé meenemen?

Wil je een ondernemende introducé meenemen die nog niet eerder bij een evenement van Ondernemers in Bedrijf is geweest? Dat kan! Stuur de link van het event naar jouw introducé zodat hij/zij zichzelf in kan schrijven.

Meld je nu aan

Meld je nu aan voor dit event op de Veluwe en garandeer jezelf van een plek. We zien je graag op 7 juni in Elspeet!