Hollandse Haringparty

Hollandse Haringparty

Het is zover, de haringparty staat voor de deur! Omdat de haringparty tot nu toe een groot succes was, staat hij dit jaar ook weer op de agenda! We worden ontvangen door de gastvrije eigenaren Harm Oosting en Toni Hoevers. Sommigen associ?ren de?haringparty?echt alleen met haringhappen, maar dat is deze?haringparty allesbehalve. Uiteraard is de Hollandse Nieuwe van de partij, maar is er ook van alles omheen te beleven.

Wat is er allemaal te doen tijdens dit event?

We zijn erg blij & trots dat we samen met jullie dit stijlvolle event hier kunnen organiseren! Lekker haringhappen, heerlijk eten, borrelen, genieten, netwerken en verbinden. Er staan verschillende foodtrucks, er zijn asperges, er zijn speciale bieren van de Twentse Bierbrouwerij, er is een wijnproeftafel van Berghorst & Bos, een prachtige tuin en gezellige ondernemers, althans als jij komt is dat het geval! Ben je erbij? 

Waar & Wanneer

  • Datum: Dinsdag 18 juni 2019
  • Tijd: 16:00-19:00 uur
  • Locatie: Boetiekhotel BonAparte, Lochemseweg 37, Barchem
  • Dresscode: Zwart-wit met een kleurrijk hoedje 

Graag verwelkomen we de regio's Lochem, Apeldoorn, Arnhem, Achterhoek, Deventer en Zutphen om het 'haringseizoen' in te luiden. Maar vooral om met elkaar ongedwongen te netwerken, het leven te vieren, de gezelligheid te ervaren en te genieten van de locatie en elkaar.