Nieuwe connecties én tips voor veilig ondernemen opdoen

Nieuwe connecties én tips voor veilig ondernemen opdoen

We gaan weer netwerken! En dit keer bij Human Drive. De avond staat in het teken van veiligheid en gedrag. Dat is precies waar Human Drive zich mee bezighoudt; zorgen dat ieder mens veilig en verantwoord kan werken. 

Human Drive BV is een klantgerichte, flexibele en ambitieuze dienstverlener op het gebied van mens,- vaardigheids-, kennis- en talentontwikkeling. Deze avond zijn we te gast voor het netwerkevenement van Human Drive. 

Weet jij de brand te blussen?

De inloop van de avond is vanaf 19:00 uur. Het evenement vindt plaats aan de Hondiusstraat 20-F in Arnhem. Na de inloop van de avond starten we met korte voorstelronden om elkaar wat beter te leren kennen. Vervolgens gaan we in groepen uiteen voor de volgende workshops: 

Ronde 1. Vuur blussen

Lukt het jou en je groep als eerst een vuur te blussen? Onder begeleiding van een aantal heren creëer je samen met je groep een plek om vuur te blussen. 

Ronde 2. DISC test

Wil jij weten welk DISC profiel bij jou past? Aan de hand van de DISC persoonlijkheidstest kom jij razendsnel en professioneel achter jouw DISC persoonlijkheidsprofiel. 

Ronde 3. Reanimatie 

Als laatste hebben we deze avond een workshop over reanimatie bij kinderen en het verbinden van wonden. 

Iedere ronde duurt ongeveer 20 minuten, zodat elke groep bij alle drie de workshops aan bod komt. Na de workshops is er nog voldoende ruimte om vrij met elkaar te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. 

Tijden van het programma

  • 19:00 - 19:30: Inloop van de avond
  • 19:30 - 20:00: Korte voorstelronden
  • 20:00 - 21:00: Workshops
  • 21:00 - 22:00: Vrij netwerken 

Meld je nu aan!

Klaar om jouw beste beentje voor te zetten tijdens deze interactieve workshops? Meld je dan nu aan voor dit event. Tot dan!