Humoristische stadswandeling en netwerken

Humoristische stadswandeling en netwerken

Een stadswandeling saai? Deze echt niet! 

Een bijzondere stadswandeling

Harriëtte neemt je mee op een hilarische ontdekkingstocht door Doetinchem. Behalve de broodnodige maar echt wel interessante (en historische) informatie krijg je gratis en voor niets nog een hoop overbodige informatie over van alles en nog wat toe. Van mooie verhalen en historische feiten tot hele familiegebeurtenissen, wijsheden en liedjes. Onderweg is er natuurlijk voldoende tijd om je teamgenoten te leren kennen en je netwerk uit te breiden. 

Over TopVrolijk Theater

TopVrolijk Theater ('T Opvrolijk Theater) organiseert stadswandelingen met de nadruk op de groep, oftewel de TEAMTocht. Een combi van de stad verkennen en meteen ook jouw teamgenoten, in dit geval de leden van Ondernemers in Bedrijf, regio Achterhoek. Door middel van leuke, grappige en onverwachte opdrachten. Niet te diep en lekker vrolijk!

Programma

Het programma vindt plaats in Doetinchem, we verzamelen tussen 18:30 en 18:45 op het Simonsplein. 

Introducé meenemen 

Wil je een ondernemende introducé meenemen die nog niet eerder bij een evenement van Ondernemers in Bedrijf is geweest? Dat kan! Stuur de link van het event naar jouw introducé zodat hij/zij zich zelf in kan schrijven.

Aanmelden

Meld je nu aan voor dit leuke event en garandeer jezelf van een plek. We zien je graag op 7 september 2020 in Doetinchem!