Midzomeravond bij Kasteel Rosendael

Midzomeravond bij Kasteel Rosendael

Kasteel Rosendael, zo trots dat we te gast zijn op deze locatie! Dat wordt een pareltje. Wat een plek. Wat een rust! Het kasteel en park opent speciaal haar poorten in de avonduren zodat we samen kunnen genieten van een van de langste zomerse avonden op deze unieke plek! Kasteel Rosendael ligt in het dorpje Rozendaal, tussen de hooggelegen Veluwe en het laaggelegen IJsseldal. Rosendael is zelfs in het buitenland bekend om zijn park met de bedriegertjes, schelpengalerij, theekoepel, vijvers en fonteinen.

Programma

  • Datum: Dinsdag 2 juli 2019
  • Tijd: 19.00-22.15 uur
  • Adres: Rosendael 1 te Rozendaal
  • Maximale deelname: 50 personen

Leden zijn kosteloos welkom, niet leden betalen 75 euro.

Programma

  • 19.00-19.30 uur  Ontvangst met koffie, thee en kleine zoete lekkernijen in de Oranjerie
  • 19.30-20.30 uur  Unieke avondrondleiding kasteel/park (in 2 groepen)
  • 20.30-20.45 uur  Break met drankje koffie, thee en fris in de Oranjerie
  • 20.45-21.45 uur  Vervolg rondleiding kasteel/park (in 2 groepen)
  • 21.45-22.15 uur  Hapje/drankje ter afsluiting in de Oranjerie
  • 22.15 uur  einde Kasteel & park

Rosendael Landgoed

Rosendael in het Gelderse Rozendaal, vlakbij Arnhem, heeft een rijke geschiedenis. Al sinds de middeleeuwen staat er op deze plek een kasteel die door de hertogen van Gelre is gebouwd. Daarvan is alleen de Donjon, de grootste ronde toren van Nederland, met vier meter dikke muren bewaard gebleven! Kasteel Rosendael geeft een mooi beeld van hoe er vroeger op een kasteel werd geleefd. Er is een bijzondere collectie meubels, zilver en porselein te zien. Het park met de wereldberoemde bedriegertjes, schelpengalerij, theekoepel, vijvers en fonteinen trekt zelfs bezoekers vanuit het buitenland. In de historisch ingerichte vertrekken in het kasteel kun je een vergadering, brainstormsessie of andere bijeenkomst houden. Al dan niet gecombineerd met een (thema)rondleiding door het kasteel. Het park leent zich perfect voor (actieve) buitenactiviteiten, van boogschieten tot schapen drijven maar ook voor publieke fairs en besloten business events.

Kasteel Rosendael verzorgt graag voor jullie een programma op maat! De Oranjerie met prachtig uitzicht op de rozentuin verzorgt lunches, borrels, recepties, diners en feesten. Huiscateraar VHL catering maakt graag een passend culinair voorstel! (Gld) Informatie www.glk.nl/rosendael (026) 364 46 45 of rosendael@glk.nl 

Namens Ondernemers in Bedrijf is Chanti Janssen aanwezig. chanti@ondernemersinbedrijf.nl