Business Kickboksclinic bij Tabonon

Business Kickboksclinic bij Tabonon

Heb jij je weleens afgevraagd waarom netwerken zo cruciaal is voor het succes van jouw bedrijf? Wel, wij hebben het antwoord voor je! MYN Netwerkclub, gevestigd in het oosten van Nederland, organiseert regelmatig geweldige netwerkevenementen die je niet mag missen. Het is de ideale manier om je zakelijke connecties uit te breiden en kansen te creëren.

De perfecte locatie en programma

Dit keer hebben we iets unieks voor jou in petto. We brengen jou een exclusieve kickboks clinic bij Tabonon, bekend om hun passie voor kickboksen en het streven naar persoonlijke groei, verbinding en netwerken. Tijdens deze clinic combineren we deze waarden met plezier en gezelligheid.

Ontdek het programma

Het programma belooft een onvergetelijke ervaring te worden! We beginnen om 15:30 uur met de inloop, gevolgd door een inspirerende voorstelronde en een rondleiding om 16:00 uur. Daarna is het tijd om jouw innerlijke vechter los te laten, met een kickboksclinic onder begeleiding van Hanieh van Vilsteren Kamran, waarin je de basistechnieken leert, werkt aan je conditie en kracht en traint op verschillende manieren. Samen sporten zorgt voor verbinding en maakt het mogelijk elkaar op een intense maar informele manier te leren kennen.

  • 15:30 - 16:00: inloop
  • 16:00 - 16:30: voorstelronde en rondleiding
  • 16:30 - 17:30: kickboksclinic
  • 17:30 - 18:00: vrij netwerken

Jouw kans om MYN te ontdekken

Ben je nog geen lid van MYN Netwerkclub? Geen zorgen! Tijdens dit evenement kun je kosteloos en vrijblijvend kennismaken. Meer dan 2.500 ondernemers zijn je al voorgegaan, en nu is het jouw beurt om te proeven van de kracht van ons netwerk. Zorg dat je erbij bent!

Meld je aan en bouw aan je toekomst

Mis deze kans niet om je zakelijke horizon te verbreden. Meld je aan en ontdek hoe netwerken met MYN Netwerkclub jouw bedrijf kan laten groeien. Beter connecties leggen, nieuwe kansen ontdekken en samen groeien, dat is wat we je beloven. Zien we jou op ons netwerkevenement bij Tabonon? Meld je nu aan en zet de eerste stap naar een succesvollere toekomst voor jou en jouw bedrijf!