Late Night Snack: webinar Michiel Vos

Late Night Snack: webinar Michiel Vos

Trek in een goede dosis energie? Waarvoor je de deur niet uit hoeft? En die ook nog interessant is voor jou als ondernemer?

Gezondheid voor alles, maar stilzitten heeft geen zin. Daarom hebben we een gaaf programma voor je gepland staan.

  • Locatie: online via Teams, dus vanaf jouw favoriete plek (link krijg je 's middags) 
  • Dag en tijd: donderdag 5 november van 19:45 tot 21:30

Geen ongemakkelijke online meeting

Dus, wat we niet gaan doen zijn ongemakkelijke zoommeetings waarbij je om de beurt een minuut krijgt om jezelf te presenteren terwijl je bent vergeten om op ‘unmute’ te drukken. Wat gaan we wél doen? Kijken en luisteren naar Michiel Vos.

Michiel Vos: journalist, jurist en Amerika-correspondent

Hij is journalist, jurist en Amerika-correspondent met zowel de Nederlandse als de Amerikaanse nationaliteit. Je kunt hem kennen als Amerika-deskundige voor verschillende Nederlandse en Belgische televisie en radio. Hij is bijvoorbeeld te gast geweest bij EénVandaag (NPO), Met 't Oog op Morgen (NOS), RTL Late Night (RTL), RTL Boulevard (RTL), VRT's Terzake en VRT radio.

Het programma

  • 19:45 - 20:00: Digitale 'inloop'
  • 20:00 - 20:30: Presentatie van Michiel 
  • 20:30 - 21:00: Vraag & antwoord via de chat 
  • 21:00 - 21:30: Uitloop en napraten

Tijdens dit webinar kunnen we Michiel het hemd van het lijf vragen met betrekking tot de Amerikaanse verkiezingen, ondernemen en alles ertussenin. Prangende vragen? Die kun je vooraf mailen naar kantoor@ondernemersinbedrijf.nl maar die mag je ook bewaren voor de chat in Teams. We hebben de Amerikaanse verkiezingen dan net gehad, dus de timing kan niet beter. Laagdrempelig, relevant en met een goede dosis energie afsluiten: zet je hem vast in je agenda?

Achteraf ontvang je de deelnemerslijst met de namen, bedrijfsnamen en e-mailadressen van de aanwezigen. Dit webinar is een goed aanknopingspunt voor een (digitale) kop koffie! 

Aanmelden 

Meld je nu aan voor dit inspirerende webinar en garandeer jezelf van een plek. Dat kan via het aanmeldformulier op deze pagina ;-)