Zoek de gemene deler van elkaar en ontwerp mee aan MYN-motorkap

Zoek de gemene deler van elkaar en ontwerp mee aan MYN-motorkap

We gaan netwerken in… Winterswijk! Bij ASW Autoschade weten ze als geen ander welke ongemakken een autoschade met zich mee kan brengen. Daarom is ASW Autoschade Winterswijk niet alleen gericht op het vakkundig herstellen van je auto, maar ook om je van alle lasten en zorgen te bevrijden.

Deze avond zijn we te gast bij het netwerkevenement van ASW Autoschade. We worden ontvangen aan de Tinbergenstraat 46 in Winterswijk. Zien we jullie daar?

Creëer samen hét zakelijke kunstwerk

Deze avond staat in het teken van creativiteit! De inloop van de avond is vanaf 19:00 uur. We starten de avond met een welkomstwoord en een voorstelronde met aansluitend een korte presentatie van Dennis. Vervolgens gaan we in kleine groepjes uiteen. Samen bepalen jullie wat de zakelijke gemene deler is en welk symbool hier centraal voor staat. Dit gaat met behulp van een creatieve coach. Zodra alle gemene delers in kaart zijn gebracht en het jullie het allemaal eens zijn over het symbool is het tijd om de symbolen op de motorkap te spuiten. Creëren jullie samen het mooiste zakelijke kunstwerk? Wij zijn benieuwd!

Na afloop is er ruimte om je mededeelnemers nóg beter te leren kennen onder het genot van een lekkere borrel.

Tijden van het programma                                

  • 19:00 - 19:30: Inloop van de avond
  • 19:30 - 19:45: Welkomstwoord + voorstelronde
  • 20:00 - 20:30: Op zoek naar de gemene deler
  • 20:30 - 21:00: Zakelijk kunstwerk creëren op de MYN-motorkap
  • 21:00 - 22:00: Vrij netwerken

Meld je nu aan! 

Zien we jou op deze creatieve netwerkbijeenkomst? Meld je dan nu aan voor dit event en ga samen op zoek naar de gemene deler. Tot dan!