Interactieve quiz, rondleiding én netwerken

Interactieve quiz, rondleiding én netwerken

Bij Betwice verrichten ze montage- en assemblagewerkzaamheden voor de maakindustrie. Dit doen ze met personeel dat grotendeels bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een goede werkomgeving én vertrouwen zorgen ervoor dat ze zichzelf door kunnen ontwikkelen en boven zichzelf uit kunnen stijgen.

Raad het halffabricaat

De inloop van de avond is vanaf 19:00 uur. Het evenement vindt plaats aan de Fabriekstraat 16 in Doetinchem. Na de inloop van de avond starten we met een korte introductie over het ontstaan van Betwice. Vervolgens is het tijd voor… een quiz! Aan de hand van foto’s raad jij welk eindproduct je op de foto ziet. Weet jij de meeste antwoorden goed te raden? Aansluitend krijgen we een rondleiding door het bedrijfspand en leren we Betwice nóg een beetje beter kennen.

Na afloop is er nog ruimte om vrij te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Je gaat naar huis met nieuwe connecties, inspiratie en wie weet wel als winnaar van de quiz.

Tijden van het programma                         

  • 19:00 - 19:30: Inloop van de avond
  • 19:30 - 19:45: Korte presentatie over de oorsprong van Betwice
  • 19:45 – 20:15: Quiz
  • 20:15 – 21:00: Rondleiding bedrijfspand
  • 21:00 - 22:00: Vrij netwerken  

Meld je nu aan! 

Heb jij zin in een gezellige avond netwerken binnen een familiebedrijf? Kom dan langs op deze interactieve avond. Tot dan!