Workshop MKB marketingtool bij Enable Marketing Elburg

Workshop MKB marketingtool bij Enable Marketing Elburg

Wat vinden mensen over het algemeen het meest lastige aan netwerken? Juist! De opvolging van de opgedane contacten. Bij Enable Marketing hebben ze hier een oplossing voor. Een online tool die niet alleen registreert, maar ook in het opvolgingstraject meedenkt, stuurt en corrigeert. Hoe? Op basis van slimme software en maatwerk profielen van ingevoerde contacten. Het enige wat jij als ondernemer hoeft te doen, is een e-mailadres invoeren, het profiel kiezen en het systeem doet de rest.

Benieuwd naar deze innovatieve MKB Marketing tool voor het vereenvoudigen van je CRM, opvolging en klant funnel? Kom dan langs op de Enable Marketing workshop bij Oud Holland in Elburg.

MKB Marketing workshop

We worden ontvangen aan de De Rietkraag 5 in Elburg op de eerste verdieping van het pand. De inloop van de avond is vanaf 19:00 uur. Hierna gaan we gelijk aan de slag tijdens een interactieve workshop over MKB Marketing. Hoe en wat je precies te wachten staat, houden we nog even voor ons. Het belooft in ieder geval een leerzame en interactieve avond te worden. 

Na afloop is er nog ruim de tijd om vrij met elkaar te netwerken en elkaar nog wat beter te leren kennen. Ben jij erbij?

Tijden van het programma

  • 19:00 - 19:30: inloop van de avond
  • 19:30 - 21:00: interactieve marketing workshop 
  • 21:00 - 22:00: vrij netwerken 

We hebben beperkt ruimte, dus wees er op tijd bij. VOL = VOL.

Meld je nu aan!

Ben jij erbij? Meld je dan nu nog aan voor deze informatieve netwerkavond bij Enable Marketing. Tot dan!