Meet, work, stay!

Meet, work, stay!

“Wat nou als ik de ander niets te vertellen heb?”

Speeddaten, het roept bij voorbaat gemixte reacties op. Maar na élk event waarbij we gaan speeddaten is nagenoeg iedereen enthousiast!

“Ik kende hem al wel, maar dit wist ik écht niet van hem!”

“Als je mij vraagt wat ik het leukste event vond van Ondernemers in Bedrijf is dat het speeddaten. Ik zat toen met iemand aan tafel die zo fascinerend en boeiend kon vertellen, ik ben dat nooit meer vergeten. En het werd nog een mooie samenwerking ook!”

“Eerst dacht ik dat het ongemakkelijk zou worden, maar het was juist veel makkelijker om met iemand in gesprek te komen dan aan zo’n statafel.”

Wat gaan we doen?

Om te zorgen voor een succesvol resultaat helpen we je een beetje. Bij de speeddates zit je met 3 of 4 andere ondernemers aan tafel. Je krijgt een bepaalde periode om met elkaar te praten, bijvoorbeeld 20 minuten. Op tafel staat een kletspot. Hierin zitten briefjes met vragen die je gezamenlijk kunt doornemen. Vaak heb je aan 1 briefje al genoeg om een goed gesprek op gang te krijgen en heb je bijna geen tijd meer een ander onderwerp.

Justus van Dam ontvangt ons op 15 september met open armen. En bijzonder is dat wel. Justus is met zijn 22 jaar namelijk de jongste hotelmanager die Nederland kent.

Over Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion bestaat sinds eind 1950. In begin 1960 is locatie Amersfoort opgezet. Bij elke locatie van Postillion ben je welkom om zakelijk volledig in de watten gelegd te worden. Van meetings en vergaderingen tot lunch, Postillion weet wat je nodig hebt. Postillion Amersfoort heeft meetingruimtes die tot in de puntjes zijn verzorgd, en met natuurlijk daglicht. Je wordt ontvangen door een meetinghost die je tijdens je meeting volledig faciliteert.

Soms ontkom je er niet aan. Een overleg of meeting die de hele dag duurt. Je hebt er belang bij dat iedereen de hele dag zo scherp mogelijk is. Maar ervaring leert: bij een lange meeting is dat knap lastig. Postillion helpt je daarbij met onder andere brainfood en business breaks.

Hotelmanager Justus van Dam gaat je onder andere daarover op deze avond van alles over vertellen. Zijn positie heeft hij verdiend door The NXT GM te winnen in 2018. The NXT GM Challenge is een wedstrijd waarin net afgestudeerden of laatstejaars studenten van de Nederlandse Hotel Management Scholen strijden voor hun droombaan; General Manager van vier sterren locatie Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. De kandidaten zijn onder andere getoetst op finance, inzicht, creativiteit en ondernemerschap.

Een bijzondere ondernemer met nog een flinke carrière voor zich!

Programma

  • 18:30 – 19:00: Inloop en ontvangst met koffie en thee
  • 19:00 – 19:10: Welkomstwoord Ondernemers in Bedrijf
  • 19:10 – 19:30: Welkomstwoord Justus van Dam
  • 19:30 – 20:30: Speeddaten in 3 rondes
  • 20:30 – 20:45: Rondleiding door het hotel 
  • 20:45 – 22:00: Netwerken met een hapje en een drankje

Introducé meenemen

Wil je een ondernemende introducé meenemen die nog niet eerder bij een evenement van Ondernemers in Bedrijf is geweest? Dat kan! Stuur de link van het event naar jouw introducé zodat hij/zij zich zelf in kan schrijven.

Aanmelden

Meld je nu aan voor dit event op deze mooie locatie en garandeer jezelf van een plek. We zien je graag op 15 september 2020 in Amersfoort!