Miniworkshops bij Beertenhuis

Miniworkshops bij Beertenhuis

“Daar zijn er al zoveel van, wat heb ik daar te zoeken?” Er zijn enorm veel garagebedrijven. Iedereen met een auto is er wel eens geweest. Wat maakt het Achterhoekse Beertenhuis dan zo bijzonder en succesvol?

Beertenhuis: alles onder één dak

Een auto hebben kent veel facetten: een auto kopen, kapotte auto’s, problemen onderweg, terugkerende onderhoudsbeurten, verkoop van je auto en weer een nieuwe kopen. Of juist niet en huur je er liever eentje. Maar wat in al deze facetten overeenkomt: dat doe je graag bij een betrouwbare partij. Beertenhuis is een Achterhoeks familiebedrijf met inmiddels 35 jaar ervaring. En ’t mooie? Je krijgt alle facetten onder één dak.

Geen overkoepelend dealerschap, betrouwbaar en prijsconcurrerend.

Je kent het bedrijf, je kent je contactpersoon en je kunt te allen tijde op ze rekenen, ongeacht wat je met je auto wilt. Op het gebied van auto’s hoef je je nooit meer zorgen te maken, want aan Beertenhuis heb je een betrouwbare partner.

Programma

We gaan deze avond leuke dingen doen. Niet alleen luisteren naar een inspirerend verhaal over wat dit bedrijf zo succesvol maakt, maar ook zelf aan de slag. Altijd al iets willen verfspuiten? Of eindelijk weten hoe de garage de deuken uit een auto krijgt? Vanavond mag je het zelf doen! We gaan in groepjes verschillende miniworkshops doen waarbij je zelf aan de slag gaat én je mede-ondernemers leert kennen.

  • 18:30 – 19:00: Inloop
  • 19:00 – 19:10: Welkomstwoord Kim Stein (Ondernemers in Bedrijf)
  • 19:10 – 19:30: Welkomstwoord (Beertenhuis)
  • 19:30 – 21:00: Miniworkshops
  • 21:00 – 22:00: Netwerkborrel  

Coronamaatregelen

Ook dit event kunnen we volledig inrichten volgens de coronamaatregelen gesteld door het RIVM. Er is voldoende ruimte om 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren.

Introducé meenemen 

Wil je een ondernemende introducé meenemen die nog niet eerder bij een evenement van Ondernemers in Bedrijf is geweest? Dat kan! Stuur de link van het event naar jouw introducé zodat hij/zij zichzelf in kan schrijven.

Aanmelden

Meld je nu aan voor dit interessante event en garandeer jezelf van een plek. We zien je graag op 21 oktober 2020 in Borculo!