Verleid de mede-ondernemers met je nieuwe barista skills!

Verleid de mede-ondernemers met je nieuwe barista skills!

Een pure koffiebeleving! Dat is het prachtige vernieuwde pand van Mocca d’Or in Zwolle. Met een eigen branderij waar de beste koffies worden geroosterd, een compleet koffie LAB, geweldige showroom met machines en producten én een speciale trainingsruimte waar ondernemers de leukste Barista workshops kunnen doen. Mocca d'Or is een toonaangevende speler op de Nederlandse koffiemarkt; een premium merk met een hoog kwaliteitsimago voor horeca, bedrijven en koffie- en theespeciaalzaken.

Wij nodigen je in samenwerking met koffiebranderij Mocca d'Or uit voor een avond vol koffie inspiratie op woensdag 7 december aan de Curieweg 25 te Zwolle!

Oké, dus koffiebonen zijn groen. Hoe werkt dat?

De inloop van de avond is vanaf 19:00 uur. We worden van harte welkom geheten in het prachtige vernieuwde pand van Mocca d’Or in Zwolle. Om 19:30 gaan we in groepen van start met de programma’s en rouleren we in groepen tussen de verschillende activiteiten. Tijdens deze avond kom je alles te weten over koffie(bonen), leer je de leukste ‘Latte Art’ maken én maak je kennis met Mocca d’Or. We sluiten deze gezellige en inspirerende avond af met een lekker drankje!

Tijden van het programma

  • 19:00 – 19:30: Inloop en welkomstwoord 
  • 19:30 – 20:00: Ronde 1 - Latte Art – demo – figuurtjes maken
  • 20:00 – 20:30: Ronde 2 - Barista workshop
  • 20:30 – 21:00: Ronde 3 - Rondleiding door het pand
  • 21:00 – 22:00: Koffiebonen zijn groen. Hoe dat werkt?

Meld je aan en mis niets 

Droom jij altijd al van een barista workshop? En wil je alle ins- en outs over koffie weten? Meld je dan nu aan voor dit event op deze mooie locatie en garandeer jezelf van een plek. Tot dan!