Wijnproeven en ondernemers ontmoeten op een warme ontmoetingsplek

Wijnproeven en ondernemers ontmoeten op een warme ontmoetingsplek

Ben jij in voor een wijnproeverij? En wil je tegelijkertijd nieuwe mensen leren kennen? Kom dan naar deze inspirerende avond, waarin je mee wordt genomen in het bijzondere en prachtige verhaal achter de Herberg.

We worden ontvangen bij Inloophuis De Herberg in Apeldoorn, een laagdrempelige ontmoetingsplek voor iedereen die behoefte heeft aan aandacht, gezelligheid een gesprek met een kop koffie/thee, kop soep of een warme maaltijd. De Herberg is er voor een groep die zich thuis willen voelen. Thuis in de betekenis dat er meer is dan alleen de woning, een plek waar iemand even niks hoeft en geen verplichtingen zijn.

Tijden van het programma                                       

  • 19:00 - 19:30: Inloop van de avond
  • 19:30 - 20:00: Presentatie de Herberg & Musica en Vino
  • 20:00 - 21:00: Speeddaten met heerlijke wijnen
  • 21:00 - 22:00: Vrij netwerken  

Welke wijn vind jij het lekkerst?

De inloop van de avond is vanaf 19:00 uur. Het evenement vindt plaats in Apeldoorn. Met beperkte parkeergelegenheid op het terrein in combinatie met wijn, adviseren we om lekker op de fiets te komen. Om 19:30 uur gaan we van start met een presentatie die wordt gegeven door Moniek Mol, coördinator van de Herberg, vervolgt door Paolo Previati die zichzelf en zijn onderneming aan jullie voorstelt. Na de presentaties is het tijd voor de speeddates om elkaar en de verschillende wijnen nóg beter te leren kennen. Paolo vertelt je graag de ins-en outs over de lekkerste wijnen. Tot slot is er ruimte om vrij te netwerken en gaan we naar huis met nieuwe connecties, inspiratie en wie weet lekkere wijnen!

Introducé meenemen

Wil je een ondernemende introducé meenemen die nog niet eerder bij een evenement van MYN is geweest? Dat kan! Stuur de link van het event naar jouw introducé zodat hij/zij zichzelf in kan schrijven.

Meld je aan en mis niets 

Klaar om weer lekker onder de mensen te zijn, nieuwe mensen te ontmoeten en een gezellige avond te hebben? Meld je dan nu aan voor dit event op deze bijzondere locatie en garandeer jezelf van een plek. Tot dan!