Netwerken bij De Netwerkvloer (Emmen)

Netwerken bij De Netwerkvloer (Emmen)

Het doel tijdens dit evenement is om ondernemers met elkaar kennis te laten maken, zodat er mogelijk zaken gedaan kunnen worden gedaan. Een klein beetje uit de richting, maar voor onze leden die landelijk werken een perfecte kans om met andere ondernemers in contact te komen! 

Stilstaan betekent achteruitgang; toekomstgericht ondernemen staat voor actie, netwerken, relaties en verbinden.

Deze bijeenkomst in het voetbalstadion zorgt voor vele nieuwe connecties, en je wordt op unieke wijze in contact gebracht met voor jouw (nog) onbekende ondernemers. Deze relaties kunnen uitgroeien tot klanten, leveranciers, kennispartners en/of netwerkrelaties. Bovendien krijg je waardevolle netwerkinzichten mee.

Over De Netwerkvloer 

De Netwerkvloer is een netwerkconcept: vanuit gelijkwaardigheid netwerken op leuke locaties! 

Een exposant schrijft zich in op een plek (een statafel, stoelen, ruimte voor promotiemateriaal) en krijgt een plekje toegewezen. Zo zijn er een hoop exposanten die hun product of dienst presenteren aan gasten en mede-aanwezigen. Tussen 13:30 en 16:30 komen er gasten (lees: ondernemers) die allemaal het nut van netwerken inzien. Het resultaat? Goede gesprekken, een leuke middag én een hoop vervolgafspraken!

"Wat heb ik genoten, wij hebben 13 nieuwe afspraken gepland staan!"

"Een leuke opzet en in een kort tijdsbestek ontmoet je veel mensen met de bijbehorende bedrijven. Een behoorlijke opkomst!"

Vanwege het gezamenlijke doel van OiB en de Netwerkvloer nodigen we je kosteloos uit om 's middags te komen netwerken. 

Tijden van het programma

Vergelijk de setting met een beurs: je kunt vrij in- en uitlopen en langs verschillende stands lopen. Daarnaast is er volop ruimte om met medeaanwezigen te netwerken. Daarom hebben we geen programma of eigen presentatie. 

13:30 - 16:30: vrije in- en uitloop

Je wordt bij de deur ontvangen door Kim Stein (OiB) en Yvon Moosdorff (De Netwerkvloer)! Daarna laten we je los en kun je volop aan het netwerken. In verband met de coronamaatregelen vragen we je bij de ingang om een QR-code. 

Neem een introducé mee!

Wil je een ondernemende introducé meenemen die nog niet eerder bij een evenement van Ondernemers in Bedrijf is geweest? Dat kan! Stuur de link van het event naar jouw introducé zodat hij/zij zich in kan schrijven.

Meld je nu aan

Meld je nu aan voor deze leuke netwerkmiddag!