Netwerken bij de radiofabriek

Netwerken bij de radiofabriek

Netwerken – de turbo voor jouw bedrijf. Als MYN Netwerkclub hebben we de kracht van verbindingen bouwen en kansen benutten al vaak bewezen. We staan te popelen om jou opnieuw te verwelkomen en samen te ontdekken hoe ons komende evenement jouw onderneming naar nieuwe hoogten kan tillen.

Op het mediapark in Hilversum

Op woensdag 13 september 2023 staat een gave netwerkavond gepland bij de Radiofabriek. Bij dit innovatieve productiehuis voor online radio en podcasts, gevestigd in het bruisende mediapark van Hilversum, gaan we samen achter de schermen kijken. Jaco Bal, de motor achter dit succes, neemt ons mee in het verhaal van dit mediabedrijf. En dat is nog niet alles – we laten ook een ervaren gebruiker aan het woord, klaar om zijn inzichten met ons te delen.

In de startblokken: het programma in vogelvlucht

Hier zijn de tijden die je moet weten voor deze avond vol inspiratie:

  • 19:00 - 19:15 uur: Inloop + Voorstelronde: Begin de avond goed met een warm welkom en leer je mede-ondernemers beter kennen.
  • 19:15 - 19:30 uur: Welkomstwoord: We zetten de toon voor een avond vol ontdekkingen en groei.
  • 19:30 - 20:15 uur: Jaco Bal Onthult de Wereld van Online Radio en Podcasts: Krijg inzicht in het succesverhaal achter de schermen.
  • 20:15 - 20:45 uur: Praktijkervaring met Roelof Meijer: Ontdek hoe Roelof Meijer als programmamaker deze wereld betreedt.
  • 20:45 - 22:00 uur: Open Netwerken: Deel jouw visie, maak nieuwe connecties en ontdek je connecties.

Word onderdeel van onze krachtige gemeenschap!

Nog geen lid van MYN Netwerkclub? Dit event biedt de ideale kans om kosteloos en vrijblijvend kennis te maken. Meer dan 2.500 ondernemers zijn je voorgegaan. Laat je inspireren door ons netwerk en ontdek de potentie van effectief netwerken.

Claim jouw groeikansen: meld je nu aan!

De mogelijkheden zijn eindeloos. Wacht niet langer en meld je vandaag nog aan voor ons avondevent op 13 september. Jouw bedrijf verdient deze kans om te floreren, en samen met MYN Netwerkclub zetten we stappen richting een succesvolle toekomst.