De Pitch battle, wie durft er? Jureren mag natuurlijk ook!

De Pitch battle, wie durft er? Jureren mag natuurlijk ook!

Ieder persoon is anders en ieder persoon heeft zijn eigen verhaal en doel(en). Dit weten ze maar al te goed bij Fit met Elkaar. Emre Atas, de jonge eigenaar van Fit met Elkaar, neemt ons mee in zijn verhaal over Personal Training en zijn ondernemingswensen voor de toekomst. 

Maar dat is niet alles. Bij dit event willen we ook graag jouw verhaal horen en wel middels een heuze pitchbattle. Stap in de ring en ga de strijd aan. Naast deelnemers voor de pitchbattle, hebben we natuurlijk ook een jury nodig. Mocht je dus niet de ring in willen, dan ben je nog steeds aan het goede adres bij dit event. 

Het programma

  • 19:00 uur: inloop
  • 19:15 uur: Presentatie Emre Atas
  • 20:00 uur: Pitch Battle
  • 21:00 uur: Open netwerken

Ben jij niet bang om in de ring te stappen en wil jij graag jouw verhaal laten horen of ben jij iemand die graag andere verhalen aanhoort? Geef je dan snel op en maak kennis met dit jonge frisse bedrijf midden in Enschede!

Meld je aan

Meld jou (en je collega’s) aan en zet de datum in je agenda. Je ontvangt direct een bevestiging per mail en vlak voor het event ontvang je de praktische informatie nog een keer per mail.

NB: Geen lid van MYN en wil je een keer komen kennismaken? Op deze pagina lees je hoe dat werkt.