Sla je slag op de golfbaan tijdens de MYN golfdag in Putten

Sla je slag op de golfbaan tijdens de MYN golfdag in Putten

Golfen; een passie én sport voor veel ondernemers. Sla je slag op de golfbaan tijdens de MYN golfdag! Laagdrempelig, leuke ondernemers, negen holes voor de golfers en voor de niet-golfers een te gekke clinic van een golfprofessional. Voor eenieder maken we de flightindeling boeiend en gezellig. Schrijf je nu in en mis het niet. 

What’s next?

Na de golfbeleving is het tijd om met elkaar te netwerken of gewoon lekker te chillen op het terras. Op een ontspannen manier sluiten we deze actieve middag met elkaar af. En daar hoort natuurlijk een drankje bij.

De tijden van het programma

  • 13.00 - 14.00: Inloop plus voorstelronde
  • 14:00 - 16:00: start flights en clinic
  • 16:00 - 17:00: naborrelen en netwerken

Toegankelijk voor golfers & niet golfers!

Eigen bijdrage

Voor alle zilveren en gouden leden is dit event kosteloos. Ben je brons lid of gast dan is de investering eenmalig €50,- excl. BTW. Dit is inclusief de greenfee (of deelname clinic) en de hapjes en de drankjes tot 17:00 uur. Ben je zelf lid van deze golfbaan? Meld dit dan vooraf, zodat we daar in de prijs rekening mee kunnen houden. 

Introducé meenemen?

Wil je een ondernemende introducé meenemen die nog niet eerder bij een evenement van MYN is geweest? Dat kan! Stuur de link van het event naar jouw introducé zodat hij/zij zichzelf in kan schrijven.

Meld je nu aan en mis het niet

Heb jij zin in een actieve middag golfen óf wil je graag leren hoe de golfsport in elkaar steekt? Schrijf je dan in voor deze golfmiddag en we verwelkomen je met open armen. Tot dan!