Netwerken in de skybox bij N.E.C. Nijmegen inclusief rondleiding

Netwerken in de skybox bij N.E.C. Nijmegen inclusief rondleiding

Heb je de smaak van ons netwerk al te pakken? We hebben iets speciaals voor jou in petto. Bij MYN Netwerkclub gaat het niet alleen om verbindingen leggen; het gaat om groeien, zowel persoonlijk als zakelijk. Daarom zijn we verheugd om ons nieuwste evenement aan te kondigen, een avond vol mogelijkheden om jouw onderneming naar nieuwe hoogten te tillen.

In de hoogste versnelling: locatie en programma

Mark je kalender op woensdag 20 september 2023, want dan ontmoeten we elkaar in stijl op een bijzondere locatie: de skybox bij N.E.C. Nijmegen. Met een adembenemend uitzicht en inspiratie in overvloed, staan we klaar om je een avond vol kennis en connecties te bieden.

Sprint door het programma: wat je te wachten staat

Laat ons je de weg wijzen door ons actievolle programma op deze bijzondere avond:

  • 19:00 uur - Inloop: We trappen de avond af met een warm welkom en een kans om te netwerken met vertrouwde gezichten en nieuwe vrienden.
  • 19:15 uur - Voorstelronde / Openingswoord: Jouw moment om te schitteren! Deel kort je verhaal en leer meer over de boeiende ondernemers om je heen.
  • 19:30 uur - Start programma: We trappen af met een dubbele dosis wijsheid: een presentatie vanuit N.E.C. én Yvey, klaar om je te inspireren en nieuwe inzichten te delen.
  • 19:45 uur - Rondleiding door het stadion: Trek je comfortabele schoenen aan, want we nemen je mee op een exclusieve rondleiding door het adembenemende N.E.C. Nijmegen-stadion.
  • 20:30 uur - N.E.C. Quiz: Scherp je geest en test je kennis tijdens onze unieke N.E.C.-gerelateerde quiz. Wie gaat er met de overwinning vandoor?
  • 21:00 uur - Vrij netwerken: Het is tijd om te schitteren! Ga in gesprek, deel inzichten en ontdek de mogelijkheden die voor je liggen.

Nog geen lid van MYN? Kom proeven van succes!

Hoor je die kansen kloppen? Ben je nog niet aangesloten bij MYN Netwerkclub? Geen zorgen, ons komende evenement biedt de perfecte gelegenheid om vrijblijvend en kosteloos kennis te maken. Meer dan 2.500 ondernemers hebben al de vruchten van ons netwerk geplukt. Jij kunt de volgende zijn die ontdekt wat wij met netwerken bereiken.

Schakel in naar succes: meld je aan

Wacht niet langer! Schrijf je vandaag nog in voor ons avondevent op 20 september en open deuren naar nieuwe samenwerkingen, kennis en groei. Bij MYN Netwerkclub geloven we dat jouw succes ons succes is. Samen tillen we jouw bedrijf naar ongekende hoogten!