Vol gas netwerken bij Jack's Racing Day

Vol gas netwerken bij Jack's Racing Day

MYN brengt mensen in beweging. Niet toekijken vanaf de zijlijn, maar actief die verbinding zoeken om zodoende de business te laten groeien, want alleen samen kun je (over)winnen.

Bekijk live topsport en kom in contact met nieuwe relaties. Sport verbindt, verbroedert en zorgt voor een onvergetelijke avond!

Jack's Racing Day 

Eén keer per jaar trakteert JACK'S Casino & Sports je op het GROOTSTE gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa op het TT Circuit Assen. Je zit  op de beroemde TT-tribunes en geniet van een dagvullend programma met autoraces, motorraces, races met superkarts, stunts en demonstraties.MYN is er dit jaar ook bij met een speciaal arrangement. 

We beginnen deze nwtwerkdag in de SRTD businesslounge. Daar gaan we gezamenlijk netwerken door middel van Speed dates. Zeer toepasselijk op deze locatie. Daanra krijgt iedereen een rondlieding over het TT circuit, bezoek de Paddocks en sta oog in oog met coureurs. Na een heerlijke lunch gaan we in de middag races kijken en vrij netwerken met alle aanwezigen. Eten en drinken is de gehele dag kosteloos! 

Meld je aan en geef vol gas tijdens het netwerken

Sta jij te popelen om nieuwe ondernemers te leren kennen tijdens het bijwonen van een sportwedstrijd? Meld je dan nu aan voor dit event en garandeer jezelf van een plek. Tot dan!

Wil je een extra gast meenemen? Neem dan contact op met de eventmanager!