Netwerken bij Matchu Sports in Enschede

Netwerken bij Matchu Sports in Enschede

Matchu Sports is opgericht in 1999 en is een groothandel die zijn eigen merk neerzet in oefenmaterialen voor fysiotherapie, fitness en meer. Oorspronkelijk is het merk ontstaan vanuit de fysiotherapie achtergrond, maar in 2015 hebben ze het roer volledig omgegooid. Je kunt gerust zeggen dat we op 03 april kennis gaan maken met de 2.0 versie van Matchu Sports: jong, fris, dynamisch en klaar voor de toekomst. 

Het programma zal er als volgt uitzien:

19:00 uur: inloop
19:30 uur: Welkomstwoord en voorstelronde
20:00 uur: presentatie Gianni Esposito, mede-eigenaar Matchu Sports (het verhaal van een eigen merk)
20:30 uur: rondleiding door het bedrijf
21:00 uur: open netwerken

MYN lid? Zet je naam op ‘aanwezig’

Nog geen lid? Kom tijdens dit netwerkevenement kennismaken

Nog geen lid? Dat maakt niet uit! Dit evenement is de ideale manier om kennis te maken met ons netwerk en te ontdekken wat we te bieden hebben.

Zet de datum in je agenda

Dus, meld je aan en markeer de datum in je agenda. Bereid je voor op een netwerkevenement waar je waardevolle connecties kunt maken. We zullen binnenkort meer details delen over het programma, maar voor nu kun je er zeker van zijn dat dit netwerkevenement een kans is om zowel bestaande als nieuwe relaties te koesteren en te genieten van het proces. Netwerken kan zowel leuk als waardevol zijn, en we kijken ernaar uit om dit samen met jou te ervaren.