Maak kennis met tante Agaath’s erfenis bij Maxima’s in Leusden

Maak kennis met tante Agaath’s erfenis bij Maxima’s in Leusden

Eten, drinken en ontmoeten Maxima’s is de plek in Leusden waar gezelligheid, gastvrijheid en een goede keuken samenkomen. Bij Maxima’s kun je terecht voor een kop koffie, lunchen, vergaderen, dineren, feesten, BBQ-en en High Tea-en. Tevens kun je ook van een echte Indonesische maaltijd genieten in het restaurant (of afhalen).

Hoe mooi is het dan dat we op 29 januari te gast mogen zijn op deze top locatie. Tijdens deze avond zullen de eigenaren Paul en Daan ons meenemen in hun verhaal en gaan we tevens horen welke rol ze vervullen in de gemeenschap van Leusden.

Met elkaar aan de slag: ‘Agaath’s Erfenis’

Onlangs is je moeder (of goede vriendin of je bridgepartner) Agaath overleden. Je bent uitgenodigd voor de opening van haar testament door notaris Schaeff. Sleep jij haar erfenis binnen? 

In de verkorte versie van deze serious teambuilding game van IntoTheMirror ervaar je zelf welke inzichten met spel kunnen worden verkregen.

Netwerken: nadat bekend is wie er vandoor gaat met de erfenis van tante Agaath, is er nog volop de tijd om open met elkaar te netwerken.

Tijden van het programma

  • 19:00 – 19:15: inloop
  • 19:15 – 19:30: Welkomstwoord plus voorstelrond
  • 19:30 – 20:00: Het verhaal achter maxima’s
  • 20:00 – 21:00: Tante Agaath’s erfenis
  • 21:00 – 22:00: Open netwerken

Lid van MYN? Zet je naam op ‘aanwezig’

Je begrijpt dat netwerken essentieel is voor de groei van je onderneming. Het is niet alleen een kans om bestaande relaties te versterken, maar ook om nieuwe te smeden.

Een sterk netwerk kan deuren openen naar nieuwe kansen, ideeën en samenwerkingen. Het draait niet alleen om wat je weet, maar ook om wie je kent.

Dit evenement is de perfecte gelegenheid om je zakelijke relaties uit te breiden en te versterken.

Nog geen lid? Kom tijdens dit netwerkevenement kennismaken

Nog geen lid? Dat maakt niet uit! Dit evenement is de ideale manier om kennis te maken met ons netwerk en te ontdekken wat we te bieden hebben.

Sluit je aan bij de community van ondernemers die begrijpen dat netwerken niet alleen draait om business, maar ook om plezier hebben terwijl je het doet.

We geloven in het creëren van een informele, vriendelijke sfeer waarin je je op je gemak voelt en echte connecties kunt maken.

Zet de datum in je agenda

Dus, meld je aan en markeer de datum in je agenda. Bereid je voor op een netwerkevenement waar je waardevolle connecties kunt maken. Netwerken kan zowel leuk als waardevol zijn, en we kijken ernaar uit om dit samen met jou te ervaren.