VIP bij Outdoor Gelderland

VIP bij Outdoor Gelderland

Deze avond gaan we VIP netwerken bij Outdoor Gelderland. Een avond gemixt met sport, hapjes & drankjes en een groot feest op de VIP lounge. 

Outdoor Gelderland is een evenement dat veel meer is dan alleen paardensport. De sfeervolle Culifair, de verscheidenheid aan verschillende zakelijke bijeenkomsten, het gevarieerde promodorp, de kinderattracties en het evenemententerrein trekken vele bezoekers. 

Live paardensport vanaf de tribune

Tijdens deze avond zijn we samen met andere ondernemers aanwezig bij de kwalificatie van de Olymische Spelen. Een avond die in het teken staat van business en livesport gecombineerd met hapjes, drankjes én gezelligheid.

We worden door een eigen hostess ontvangen bij de entree. Geniet vanuit de VIP lounge van het internationaal springen; CSI-3*, big tour en 1.50m direct op tijd. Daarnaast krijg je een rondleiding achter de schermen en wordt deze avond ook nog eens vastgelegd en krijg je een leuke foto toegestuurd als aandenken. 

Aansluitend aan het programma is een feestavond. En een ding kunnen we jou beloven, die zijn HUGE....

De prijzen zijn inclusief entree, hapjes en drankjes. 

Tijden van het programma 

  • 18:00 - 22:00

Meld je nu aan!

Meld je nu aan voor deze VIP avond bij Outdoor Gelderland en ervaar paardensport live vanuit de VIP lounge. Ben jij erbij? VOL = VOL.